ΑΝΤ1: Τη “Φάρμα” παρακολούθησαν για έστω και 1’ λεπτό, 2.562.373

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΝΤ1: Τη “Φάρμα” παρακολούθησαν για έστω και 1’ λεπτό, 2.562.373

Η «Φάρμα» άνοιξε και πάλι τις πόρτες της την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Μαΐου, καταγράφοντας και τις δύο ημέρες πρωτιά στη ζώνη προβολής της.

Το ριάλιτι περιπέτειας, με τον Σάκη Τανιμανίδη, σημείωσε μέσο όρο 20,9%, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 6,7 μονάδες.

Τις υψηλότερες επιδόσεις κατέγραψε στους άνδρες 25-44 με μέσο όρο, και για τις δύο ημέρες, 24,9%.

Υψηλά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης και στο γυναικείο κοινό, με τις γυναίκες 25-44 να σημειώνουν μέσο όρο, και για τις δύο ημέρες, 22,4%.

Τη «Φάρμα» παρακολούθησαν για έστω και 1’ λεπτό, 2.562.373 τηλεθεατές στο σύνολο του κοινού.

Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, χαλαρές στιγμές με… μπουγιελώματα, μια μικρή γιορτή γενεθλίων, αλλά και μια βραδιά χορού, «ΦΑΡΜΑ DANCE», με πολλά χορευτικά και γέλια!

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΣΟΓΡΕΣΑΚΗ, ο οποίος επέλεξε ως Υπηρέτες τον ΚΩΣΤΑ ΓΚΡΕΚΑ και την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν ως δημοφιλέστερο παίκτη τη ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φτιάξουν μια λιμνούλα με γέφυρα και ένα σπιτάκι για χήνες, αλλά και να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου. Οι παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Αποστολή και κέρδισαν το Έπαθλο που ήταν δύο χήνες και μακαρόνια με κεφαλοτύρι, κάθε εβδομάδα μαζί με τις προμήθειες.

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της ΕΛΕΝΑΣ ΤΣΙΚΙΤΙΚΟΥ και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ, η οποία συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα Αγωνίσματα και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».

Και αυτή την  εβδομάδα, οι παίκτες θα αγωνιστούν όχι μόνο για την επιβίωσή τους και το Έπαθλο, αλλά και για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Όλοι θα αναμετρηθούν με τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Ποιοι θα αντέξουν; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία τις δύσκολες δοκιμασίες; Ποιος θα αποχωρήσει;

Ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας; Ποιος θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 2008.