«Δες και βρες» με το Νίκο Κουρή: Πότε κάνει πρεμιέρα;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Δες και βρες» με το Νίκο Κουρή: Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι των τηλεθεατών, «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στην ΕΡΤ1, και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 13:00, και κάθε μέρα, την ίδια ώρα έως και Παρασκευή τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας.

Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Αυτήν τη χρονιά, κάποια επεισόδια θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ειδικότερα, η ΕΡΤ θα προσφέρει κάθε μήνα το ποσό των 5.000 ευρώ σε κοινωφελή ιδρύματα, προκειμένου να συνδράμει και να ενισχύσει το σημαντικό έργο τους. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε Παρασκευή αγαπημένοι καλλιτέχνες απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού. Σε κάθε τέτοιο παιχνίδι θα προσφέρεται το ποσό των 1.250 ευρώ. Με τη συμπλήρωση τεσσάρων επεισοδίων φιλανθρωπικού σκοπού θα συγκεντρώνεται το ποσό των 5.000, το οποίο θα αποδίδεται σε επιλεγμένο φορέα.

Στα τέσσερα πρώτα ειδικά επεισόδια, αγαπημένοι ηθοποιοί από τις σειρές της ΕΡΤ -και όχι μόνο- καθώς και Ολυμπιονίκες δίνουν το δικό τους «παρών» στο «Δες και βρες», συμβάλλοντας με αγάπη και ευαισθησία στον φιλανθρωπικό σκοπό του τηλεπαιχνιδιού. Στο πρώτο επεισόδιο έπαιξαν για καλό σκοπό οι αγαπημένοι ηθοποιοί της κωμικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Αντιγόνη Δρακουλάκη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Αντώνης Στάμος, Δήμητρα Στογιάννη, ενώ στα επόμενα επεισόδια θα απολαύσουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η τούρτα της μαμάς» Λυδία Φωτοπούλου, Θάνο Λέκκα, Μιχάλη Παπαδημητρίου, Χάρη Χιώτη, τους αθλητές Βούλα Κοζομπόλη (Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης 2004, Αθήνα -αργυρό μετάλλιο), Ειρήνη Αϊνδιλή (Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής-Ανσάμπλ 2000, Σίδνεϊ -χάλκινο μετάλλιο), Εύα Χριστοδούλου (Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής-Ανσάμπλ 2000, Σίδνεϊ -χάλκινο μετάλλιο), Νίκο Σιρανίδη (Συγχρονισμένες Καταδύσεις 3μ.2004, Αθήνα -χρυσό μετάλλιο) και τους ηθοποιούς Κώστα Αποστολάκη, Τάσο Γιαννόπουλο, Μάκη Παπαδημητρίου, Γεράσιμο Σκαφίδα.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Γιάννης Τζέτζας
Εκτέλεση παραγωγής: ABC PRODUCTIONS