Πρεμιέρα για το “Κάθε Μέρα Chef” με τον Βαγγέλη Δρίσκα» [τρέιλερ]

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρεμιέρα για το “Κάθε Μέρα Chef” με τον Βαγγέλη Δρίσκα» [τρέιλερ]

Η εκπομπή μαγειρικής «Κάθε Μέρα Chef» με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάνει πρεμιέρα, στις 13 Σεπτεμβρίου στις 15:30 στο OPEN και αυτή η χρονιά θα είναι η καλύτερη. Ο Βαγγέλης Δρίσκας καθημερινά θα μοιράζεται τις αγαπημένες του συνταγές και θα δίνει τις συμβουλές του για πεντανόστιμα πιάτα.

Στην ανανεωμένη του κουζίνα κυριαρχεί ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στη φύση για να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την αγάπη του για τη μαγειρική. Σε κάθε εκπομπή, δίνει την απάντηση στο ερώτημα «Τι θα μαγειρέψω σήμερα;», ανακαλύπτει τις πιο ξεχωριστές συνταγές από την «Ελληνική Κουζίνα», προτείνει «Νόστιμα και Υγιεινά» πιάτα, στρώνει με νοστιμιές το «Κυριακάτικο Τραπέζι», εφαρμόζει νέες τεχνικές και συστήνει νέα υλικά μέσα από το «Δοκίμασε κάτι Νέο» και φυσικά παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στο «Driskas test Kitchen». Σε κάθε επεισόδιο έχει μία γλυκιά ιδέα για αρχάριους και προχωρημένους στη «Ζαχαροπλαστική για όλους», ταξιδεύει στις κουζίνες του κόσμου με τα «Αγαπημένα Έθνικ» και δίνει λύσεις για τις ξεχωριστές διατροφικές ομάδες στην ενότητα «Μαγειρεύοντας χωρίς…».

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα», φιλοδοξεί να σας κάνει Chef στη κουζίνα σας για να μαγειρεύετε με αυτοπεποίθηση, σίγουρα και αποτελεσματικά, τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής σας! «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» καθημερινά από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 15:30, στο ΟΡΕΝ.

Δείτε το τρέιλερ: