Συνταγές Ψυχής: Από την Τσαγκαράδα στον Μυλοπόταμο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνταγές Ψυχής: Από την Τσαγκαράδα στον Μυλοπόταμο

Από την Τσαγκαράδα στον Μυλοπόταμο, η Ελένη Ψυχούλη συναντά φιλόξενους ανθρώπους, μαθαίνει ενδιαφέρουσες ιστορίες και μαγειρεύει πεντανόστιμες συνταγές. Στις «Συνταγές Ψυχής», την Κυριακή 30 Μαΐου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ.

Στην Τσαγκαράδα του Πηλίου, η Ελένη επισκέπτεται έναν διαφορετικό ξενώνα, με οικοδεσπότες που εστιάζουν τη φιλοξενία τους στο τοπικό προϊόν και στη γεύση της τροφοσυλλογής. Η Μαριάννα και ο Φιλάρετος την ξεναγούν στο ανοιξιάτικο μποστάνι τους και φτιάχνουν μια πανεύκολη τεμπελόπιτα με φρεσκοκομμένα μυρωδικά πριν συναντήσουν μια παρέα από χαρούμενες κεντίστρες. Μια παρέα που εκμεταλλεύτηκε τον εγκλεισμό για να σώσει τα παλιά κεντήματα που κληρονόμησε από τις γιαγιάδες του χωριού.

Το κοτέτσι του γείτονα δίνει τα αβγά που θα μαγειρέψουν με τον Φιλάρετο σε μια άγνωστη, μαγική παραλία, τον “Άλλο Μυλοπόταμο”. Μια παραλία που αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό της ομορφιάς του Βόρειου Πηλίου.

Τέλος, στο παλιό γεφυράκι της Ζωοδόχου Πηγής έχει ραντεβού με τον Κωστή Ζαφειράκη και μαζί φτιάχνουν το πιο εύκολο γλυκό του κόσμου, με φόντο την πιο γνωστή παραλία του Πηλίου, τον Μυλοπόταμο, έτσι, όπως δεν την έχει δει κανείς μέχρι τώρα, για τα μάτια μας, μόνο!

Δείτε το trailer: