Τα πιο απολαυστικά μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για αυτήν την εβδομάδα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα πιο απολαυστικά μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για αυτήν την εβδομάδα

Η κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου κρύβει τα πιο απολαυστικά μυστικά και η αγαπημένη μας σεφ τα μοιράζεται απλόχερα με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Συνταγές που είναι απλές αλλά κρύβουν μέσα τους απίστευτη νοστιμιά, αγαπημένα πιάτα που μαγειρεύονται με δεκάδες τρόπους και παραλλαγές και λαχταριστοί συνδυασμοί με χρώματα που γεμίζουν το μάτι και αρώματα που γεμίζουν το σπίτι μας. Από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό».

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου – Διατροφή & Ευεξία: Η αγαπημένη μας μαγείρισσα ξεκινάει την εβδομάδα με συνταγές για διατροφή και ευεξία, που όμως, δεν στερούνται πλούσιας γεύσης. Παρέα με τη διατροφολόγο, Άννα Παπαγεωργίου φτιάχνει δροσερή σαλάτα με πορτοκάλια γεμάτη χρώματα και αρώματα, ενώ η Άννα δίνει χρήσιμες συμβουλές για την οργάνωση του φαγητού στο γραφείο. Στη συνέχεια, ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα, λίγο πειραγμένο όμως: μπακαλιάρος με καρυδοσκορδαλιά και, τέλος, μια γρήγορη, αρωματική και νόστιμη σκορδομακαρονάδα.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου – Τοπικές Συνταγές, Το Δικό σας Φαγητό: Οι σημερινές συνταγές μυρίζουν σπίτι, οικογένεια και θαλπωρή. Στην αρχή ταξιδεύουμε μαζί με την Αργυρώ στις Κυκλάδες και ετοιμάζουμε ρόστο Νάξου ή αλλιώς ένα μελωμένο κοκκινιστό χοιρινό με πατάτες. Στη συνέχεια, το αγαπημένο σνακ του Έλληνα που γίνεται με δεκάδες τρόπους. Λαχταριστή τυρόπιτα αλλά με πλούσια γεύση και βελούδινη μπεσαμέλ. Η ημέρα κλείνει με μία συνταγή που ζήτησαν οι τηλεθεατές: βουτυρένια μπισκότα αμυγδάλου με μυρωδιά που μας τρελαίνει.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου – Ώρα για Παρέα: Σήμερα φτιάχνουμε finger food και πιάτα για την παρέα. Ξεκινάμε με λαχταριστές γαρίδες πανέ με σάλτσα ρεμουλάντ – γαρίδες ροδοψημένες με τραγανή κρούστα και μία πανεύκολη σάλτσα που έχει για βάση τη μαγιονέζα. Στη συνέχεια, η Αργυρώ υποδέχεται τον chef Παναγιώτη Καρύγιαννη από την Τρίπολη, βάζουν τη γάστρα και ετοιμάζουν πεντανόστιμο κόκορα με τραχανά & πετιμέζι. Στο τέλος, η κουζίνα γεμίζει χρώμα με μία οικονομική αλλά πολύ θρεπτική συνταγή: τραγανές και υπέροχες γλυκοπατάτες φούρνου.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου – Ethnic Συνταγή, Trendy Συνταγή: Ώρα για γλυκό, σήμερα και παντρεύουμε δύο υλικά που προσφέρουν εγγυημένα, μεγάλες συγκινήσεις. Κέικ με πορτοκάλι και σοκολάτα, ένα κέικ για κάθε ώρα και στιγμή. Για τη συνέχεια, ετοιμάζουμε ένα γλυκό Ανατολής όλο αρώματα και γεύση: αιγυπτιακή μπασμπούσα με τέλειο σιρόπι και στο τέλος, πάμε για σπιτικό street food: pizza sandwich, την ιδανική λύση για ένα τέλειο σνακ.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου – Ώρα για Μενού: Η Αργυρώ σήμερα έχει το τέλειο μενού για φοιτητές ή για όσους ζουν σαν φοιτητές. Ετοιμάζει crostini με μανιτάρια, λαχταριστά ιταλικά ορεκτικά με βάση το φρυγανισμένο ψωμί, ένα απίθανο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Συνεχίζει με ζουμερό κοτόπουλο με πιπεριές και μπύρα και ολοκληρώνει το επεισόδιο με ένα εύκολο γλυκό με λίγα υλικά: σοκολατένια mug cakes.