Αυτοί είναι οι αγαπημένοι προορισμοί της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αυτοί είναι οι αγαπημένοι προορισμοί της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

Για το αγαπημένο της φαγητό από παιδί έως και σήμερα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μαρία Εκμεκτσίογλου άλλα και για τους αγαπημένους της προορισμούς.

“Το πρώτο φαγητό που έμαθα ήταν τα ντολμαδάκια, το χιουνκιάρ (κρέας με καπνιστή μελιτζάνα) μπακλαβάδες και καταϊφια και φυσικά λόγω Βοσπόρου, τα ψάρια και τα θαλασσινά. Δε μπορώ όμως να ξεχωρίσω κάποιο. Υπάρχει τεράστια ποικιλία”. Αυτά είπε μεταξύ άλλων στο koitamagazine.gr

Επίσης αναφέρθηκε στους αγαπημένους της προορισμούς λέγοντας: “Έχω πάει Μαρόκο. Μου αρέσει πολύ γιατί συνδυάζει βουνό, θάλασσα και ποτάμια, έρημο και ωκεανό. Μπαχαρικά και υφάσματα και γλυκά. Μαγική πόλη. Σαν το μαγικό χαλί του ΑΛΑΝΤΙΝ ένα πράγμα.

Λατρεύω επίσης τα χωριά της Προβηγκίας. Τα οποία έχουν χρώμα, άρωμα και γεύση. Χάνεσαι στις μυρωδιές και μπορείς με τα προϊόντα που θα βρεις εκεί, να κάνεις μενού για πολλά εστιατόρια. Επίσης στο ταξίδι μου στο Μόντε Κάρλο, ενώ όλοι μου οι φίλοι πήγαν βόλτα στο καζίνο, εγώ βρήκα τη λαϊκή αγορά και γνώρισα τα ρομανέσκ κουνουπίδια. Μοιάζουν σαν έργο τέχνης. Στο Βιετνάμ θα είναι το επόμενο μου ταξίδι, τον Οκτώβριο!”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη