Από τις “Άγριες Μέλισσες” στους “Πανθέους” και στην οικογένεια της Μερόπης Μονογιού

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Από τις “Άγριες Μέλισσες” στους “Πανθέους” και στην οικογένεια της Μερόπης Μονογιού

Τους είδαμε στις “Άγριες Μέλισσες” και τώρα θα τους δούμε στη σειρά “Οι Πανθέοι». Ο λόγος για τον Σπύρο Σταμούλη και τη Βίκυ Διαμαντοπούλου, που θα υποδυθούν τα παιδιά της Μερόπης Μονογιού (Αθηνά Μαξίμου).

Η μικρότερη κόρη του Βλάση Πανθέου Μερόπη, που την ενσαρκώνει η Αθηνά Μαξίμου, ο φιλόδοξος γιoς της Στάθης, που τον υποδύεται ο Σπύρος Σταμούλης και η προσγειωμένη κόρη της Θάλεια, που στο ρόλο της θα δούμε τη Βίκυ Διαμαντοπούλου είναι τα μέλη της οικογένειας Μονογιού στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Η Αθηνά Μαξίμου είναι η Μερόπη, η μικρότερη και ίσως πιο προστατευμένη κόρη της οικογένειας. Η επιλογή της να παντρευτεί τον Μονογιό την έφερε αντιμέτωπη με τον πατέρα της, ενώ η καταστροφή του άντρα της και η μετέπειτα αυτοκτονία του οδηγούν την ίδια και τα παιδιά της σε δεινή οικονομική και κοινωνική θέση. Τα δύο παιδιά της αντιδρούν διαφορετικά στις δραματικές αλλαγές της ζωής τους. Ο Στάθης (Σπύρος Σταμούλης), είναι ικανός για όλα και δεν σταματά πουθενά, μέχρι να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα του. Αντίθετα, η Θάλεια (Βίκυ Διαμαντοπούλου), προσπαθεί να συγκρατήσει τον αδερφό της και να βρει την ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Πώς περιγράφουν τα μέλη της οικογένειας Μονογιού τον εαυτό τους και τα γεγονότα που άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους;

Διαβάστε τη συνέχεια