Απόλυτη επιτυχία για τον STAN – Τα «Τετράγωνα» έγιναν viral!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απόλυτη επιτυχία για τον STAN – Τα «Τετράγωνα» έγιναν viral!

Το νέο του τραγούδι προμηνύει ότι θα είναι το hit του φετινού χειμώνα!

Κυκλοφόρησε το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου και πριν καν ολοκληρώσει το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του, το κομμάτι έγινε viral! Κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο2 στις τάσεις του Υoutube και στο Νο1 στην κατηγορία Μουσική. Τα «Τετράγωνα» του STAN σημειώνουν τεράστια επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, από την αρχή της κυκλοφορίας τους.

Το video clip, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, ξεπέρασε τις 300.000 προβολές μέσα σε δυο μέρες στο Υoutube, οι οποίες συνεχώς και αυξάνονται… Το νέο κομμάτι του ταλαντούχου STAN, σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Χρήστου Σαντικάι, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή!

Ενδεικτικό είναι ότι ο λογαριασμός του δημοφιλούς ερμηνευτή και δημιουργού κατακλύστηκε με Ιnstastories από τους θαυμαστές του, εντός και εκτός Ελλάδας, οι οποίοι δημοσίευαν βίντεο τη στιγμή που άκουγαν τα «Τετράγωνα», όπου κι αν βρίσκονταν!

«Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω όλα τα βιντεάκια που μου στέλνετε. Σας ευχαριστώ έναν – έναν ξεχωριστά, όπου και αν βρίσκεστε, για το πόσο γρήγορα αγαπήσατε τα #Tetragona ! Είναι μαγεία αυτό που συμβαίνει.. Καλημέρα!» έγραψε ο STAN στο Instagram, το πρωί της Δευτέρας 03/09, απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

Τα «Τετράγωνα» κυκλοφορούν από την ICON Music Records και την Panik Records.
Αδιαμφισβήτητα… το νέο κομμάτι του STAN προμηνύει ότι θα είναι το hit του φετινού χειμώνα!

Δείτε το εντυπωσιακό video clip του STAN «Τετράγωνα»