«Άρχισαν τα όργανα» από 16/11 στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Άρχισαν τα όργανα» από 16/11 στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

Το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ ένας ιστορικός θεατρικά χώρος στην καρδιά του Πειραιά έρχεται από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου με μια φιλόδοξη παραγωγή να αναβιώσει μια γνήσια λαϊκή διασκέδαση που έχει χαρίσει στιγμές ανεπανάληπτης χαράς.

Τα θρυλικά αναψυκτήρια που μονοπώλησαν την αγάπη και τα βράδια των θεατών της δεκαετίας του ’60 ήταν η «φανταχτερή» διασκέδαση για όλα τα βαλάντια της εποχής. Τραγουδιστές «φιρμάτοι», νέα ταλέντα, λαμπεροί κονφερασιέ, ταχυδακτυλουργοί, γρανίτες και πράσινοι κήποι με ψιλό χαλίκι, ενώνονται γλυκά στη μνήμη σαν μια αγαθή και απλόχερη διασκέδαση που απάλυνε τις πληγές μιας σκληρής αλλά αληθινής ζωής.

Βασισμένο σε αυτή την ιδέα το θέατρο ΑΥΛΑΙΑ σας καλεί φέτος το χειμώνα σε ένα πολυθέαμα με γενικό τίτλο «Άρχισαν τα όργανα» που συνδυάζει τραγούδι, θέατρο, χορό, stand up comedy και πολλά ακόμα, εκσυγχρονίζοντας το αναψυκτήριο του χθες.

Αγαπημένοι τραγουδιστές όπως ο Νεκτάριος Σφυράκης, ο Λευτέρης Βαζαίος και η Μαρία Σκουλά, συμπράττουν επί σκηνής με τους ηθοποιούς Ελένη Φιλίνη, Σπύρο Θεοδόση, Γιώργο Λαμπάτο και Μικαέλα Ζούστη αλλά και με νεότερα ταλέντα όπως η Μαρία Καλαϊτζή(τραγούδι), ο Χρήστος Ερωδιός (μίμος), ο Χρήστος Σούτης(κλόουν-ταχυδακτυλουργός), ο μάγος Luigelo και το μπαλέτο του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν.

Special quest-star ο ένας και μοναδικός Γιάννης Φλωρινιώτης!
Στο βιολί τη Μαρία Σκουλά θα συνοδεύει ο Νίκος Ευβοιώτης.
Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα επιμελήθηκε ο Γιώργος Βασιλειάδης.
«Άρχισαν τα όργανα»! Μπείτε στον κόσμο του Αυλαία και ζήστε το!

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου, Πειραιάς
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 4297771, 690 6461616
Παραστάσεις: Πέμπτη 19:15
Παρασκευή 21:15
Σάββατο 21:15
Κυριακή 20:15
Τιμές εισιτηρίων: Πέμπτη και Κυριακή 12 ευρώ
Παρασκευή και Σάββατο 15 ευρώ
ΑΜΕΑ, Συνταξιούχοι, Φοιτητές, Άνεργοι, Πολύτεκνοι: Πέμπτη και
Κυριακή 10 ευρώ, Παρασκευή και Σάββατο 13 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr και Halfticket