Χριστίνα Γκόλια: “Ήταν πρόκληση για εμένα ένα κλασσικό χασαποσέρβικο να το αλλάξω…”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστίνα Γκόλια: “Ήταν πρόκληση για εμένα ένα κλασσικό χασαποσέρβικο να το αλλάξω…”

Η Χριστίνα Γκόλια μίλησε στο Nto-Re-Mi.gr για το νέο της τραγούδι “Γκαρσόνα” που μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven Music, άλλα και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Μόλις κυκλοφόρησες από την Heaven music μία jazz διασκευή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού «Γκαρσόνα» που πρώτη ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου.

Ανήκει στα τραγούδια που αγαπούσα από μικρή. Ήταν πρόκληση για εμένα ένα κλασσικό χασαποσέρβικο να το αλλάξω και να του δώσω μία τελείως διαφορετική αισθητική με μία πιο jazzy μουσική προσέγγιση.

Συμμετείχες σε ένα σημαντικό jazz φεστιβάλ του Λονδίνου, όπου και διακρίθηκες και σε κάθε δισκογραφική δουλειά σου έχεις αγγλόφωνα τραγούδια. Να θεωρήσω ότι το επόμενο σου βήμα είναι ανοίξεις τα φτερά σου και στο εξωτερικό;

Είναι μεγάλο όνειρό μου και ήδη με τη μάνατζερ μου που ζει στην Αγγλία κάνω κινήσεις και προγραμματίζω διάφορες εμφανίσεις το χειμώνα εκεί.

Θα πήγαινες στην Eurovision ;

Εάν το τραγούδι ήταν πολύ δυνατό και μου άρεσε και το όλο concept με εξέφραζε θα πήγαινα.

Με ποιους καλλιτέχνες ονειρεύεσαι από κοινού να βρεθείς επί σκηνής;   

Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Τάνια Τσανακλίδου. Τη λατρεύω. Επίσης θαυμάζω απεριόριστα τη Δήμητρα Γαλάνη και ξεχωρίζω την Ελεονόρα Ζουγανέλη και τη Μαρίζα Ρίζου.  Μακάρι οι συγκυρίες να τις φέρουν στο δρόμο μου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ