Εύα Μπάιλα: Μαζί με ποιους σπουδαίους λαϊκούς ερμηνευτές, ξεκινάει νυχτερινές εμφανίσεις

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εύα Μπάιλα: Μαζί με ποιους σπουδαίους λαϊκούς ερμηνευτές, ξεκινάει νυχτερινές εμφανίσεις

Mία σπουδαία νυχτερινή συνεργασία, με δύο, από τα μεγαλύτερα ονόματα, του λαϊκού πενταγράμμου, ξεκινάει, για την Εύα Μπάιλα.

Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, η δημοφιλής ερμηνεύτρια, ενώνει τις δυνάμεις της, με τους Σταμάτη Γονίδη και Ζαφείρη Μελά, και μαζί με ένα επιτελείο, ταλαντούχων τραγουδιστών, υπόσχονται, με βάση τους, το ανανεωμένο και ανακαινισμένο, «Vegas Live Stage», στην Πέτρου Ράλλη, να εκτοξεύσουν, το θερμόμετρο της διασκέδασης, στα ύψη.

Η Εύα Μπάιλα, που έχει καταφέρει να ξεχωρίζει χρόνια τώρα, με την μοναδική χροιάς φωνή της, το ήθος τηςμ την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, αλλά και τα τραγούδια της, που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, δεν κρύβει την χαρά της, που θα βρίσκεται, τη φετινή χειμερινή νυχτερινή σεζόν, στο απόλυτο λαϊκό σχήμα, που θα μονοπωλήσει, τα βράδια μας.

Φανερά συγκινημένη, αναρτώντας στα social media, τις αφίσες του σχήματος, δεν δίστασε να ευχαριστήσει και δημοσίως, τους δύο ερμηνευτές, που την επέλεξαν, να είναι στο πλευρό τους, και πολύ περισσότερο, τον Σταμάτη Γονίδη, αποκαλύπτοντας, ένα άγνωστο περιστατικό της σχέσης τους, που σηματοδότησε, την έναρξη, της καριέρας της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που από της 14/10 θα βρίσκομαι στο πλευρό δυο σπουδαίων καλλιτεχνών, του @gonidis_official και του @zafeiris_melas_officcial στο @vegas_live_stage και ειμαι τρισευτυχισμένη που επιτέλους ξανασυναντάω έναν άνθρωπο που με στήριξε και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και εννοώ τον Σταμάτη Γονίδη.

Σταμάτη σ ευχαριστώ πολυ για όλα!

Σας περιμένουμε λοιπόν καθε Πέμπτη-Παρασκευή & Σάββατο για να κάνουμε τα βράδια σας μοναδικά! #vegas #2022», έγραψε χαρακτηριστικά, η Εύα Μπάιλα.