Ευρυδίκη: “Δεν είχα προσπαθήσει ποτέ στη ζωή μου να μιμηθώ κάποιον άλλον”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευρυδίκη: “Δεν είχα προσπαθήσει ποτέ στη ζωή μου να μιμηθώ κάποιον άλλον”

Το «Your Face Sounds Familiar» έρχεται στις οθόνες μας, για 6η σεζόν, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και φιλοδοξεί να ξεπεράσει την περσινή επιτυχία του.

Λίγο πριν την πρεμιέρα η Ευρυδίκη μίλησε στο www.happytv.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

Θα ήθελα να μου πεις αν ήταν εύκολη η απόφαση σου να δεχτείς την πρόταση για να συμμετέχεις στο Your face sounds familiar.

Καθόλου εύκολη. Το σκέφτηκα πάρα πολύ και το συζήτησα πάρα πολύ γιατί θέλω ότι κάνω να είναι κάτι που το κάνω καλά. Τα προηγούμενα χρόνια παρακολουθώντας το Your face Sounds Familiar, ενώ το έβλεπα πάρα πολύ ευχάριστα και μου άρεσε, θεωρούσα ότι είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Εγώ δεν είχα προσπαθήσει ποτέ στη ζωή μου να μιμηθώ κάποιον άλλον και δεδομένου ότι έχω μια πολύ χαρακτηριστική χροιά που δεν αλλάζει εύκολα, δηλαδή έχω έναν πολύ δικό μου τρόπο ερμηνείας και τοποθέτησης φωνής, πίστευα ότι θα δυσκολευτώ πάρα πολύ. Φέτος αφού μου έγινε ξανά η πρόταση άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά και πριν πω το “ναι”, έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία να δοκιμάσω διάφορους ρόλους. Αυτή ακριβώς η διαδικασία μου φάνηκε τόσο ενδιαφέρουσα που είπα “οκ θα το κάνω και ότι γίνει”. Κυρίως για να περάσω καλά. Το είδα λοιπόν σαν παιχνίδι και μια ευκαιρία να κάνω πράγματα που ενδεχομένως δεν είχα κάνει σε όλη μου αυτή την πορεία και που δε θα μου δοθεί η ευκαιρία μέσα στα επόμενα χρόνια. Μέσα σε δεκατέσσερις εκπομπές θα κάνω δεκατέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες. Ποιος στην τύχη μου; Εμένα που μου αρέσει το θέατρο και το μιούζικαλ.. και είπα το μεγάλο “ναι” και είμαι εδώ.