Φτερωτός θεός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φτερωτός θεός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Στη σειρά Φτερωτός θεός και στα επεισόδια 143, 144, 145, 146, 147 θα δούμε πως  ο Τζαν επιστρέφει για να δει τον πατέρα του και η μοίρα τον οδηγεί και πάλι μπροστά στη Σανέμ. Εκείνη δεν είναι έτοιμη να ξεχάσει όλα όσα έγιναν μεταξύ τους και δεν τον έχει συγχωρήσει ακόμα που δεν πάλεψε περισσότερο για τη σχέση τους αλλά έφυγε μακριά της.

Η Σανέμ προσπαθεί να δουλέψει στο σπίτι του Τζαν, όμως η παρουσία του της αποσπά την προσοχή. Η κυρία Χιουμά, που δεν αντέχει να τους βλέπει τόσο ερωτευμένους, κάνει ό,τι μπορεί για να τους σαμποτάρει χρησιμοποιώντας ξανά τον ανυποψίαστο Γιήτ. Όμως το πιο σημαντικό γεγονός είναι η αποψινή γαμήλια δεξίωση της Λεϊλά και του Εμρέ. Μπορεί να γίνεται λίγο καθυστερημένα, όμως η βραδιά είναι ιδιαίτερα λαμπερή.

Ο Τζαν είναι ακόμα καχύποπτος για τις προθέσεις του Γιήτ απέναντι στη Σανέμ και κάνει σκηνή στη γαμήλια δεξίωση. Η Σανέμ είναι πολύ απογοητευμένη μαζί του. Όχι μόνο για τα πρόσφατα γεγονότα, αλλά και για την έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ τους. Αργότερα, ο Τζαν θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Ωστόσο όσες ρομαντικές κινήσεις και αν κάνει, η ζήλια του τον οδηγεί σε λάθη. Οι πράξεις του δείχνουν στη Σανέμ ότι ακόμα δεν τη θεωρεί ούτε ταλαντούχα συγγραφέα ούτε πιστή στον έρωτά τους. Έτσι, η Σανέμ αποφασίζει να ανοίξει κυριολεκτικά τα χαρτιά της.