ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλες οι εξελίξεις της σειράς

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ: Όλες οι εξελίξεις της σειράς

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ θα δούμε πως o Κωστής ακολουθεί την γυναίκα που του θυμίζει την Μαρίνα, και απαιτεί εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα κλιμακώνει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τη Μάρθα και ρίχνει τη Ρένα στο κυνήγι του Μιχάλη, ο οποίος σοκαρισμένος βρίσκεται μπροστά σε μια καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση. Ταυτόχρονα, ένα πακέτο χωρίς αποστολέα φτάνει στο σπίτι της Κάτιας, για να θυμίσει στην Έλλη τη Μαρίνα…

Στα επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 θα δούμε τα παραπάνω καθώς και πως Μιχάλης μαθαίνει από τη Ρένα την αλήθεια για το τι έκανε η Κάτια στη Μαρίνα. Μετά από έναν καυγά, ο Δημήτρης χωρίζει τη Σοφία, ενώ η Κάτια μαθαίνει από τον Αντρέα για τη σχέση του με τη Φένια. Η Μαρίνα προχωράει με το σχέδιο εκδίκησής της.

Συναντιέται ξανά με τον Μιχάλη για να δούνε τους όρους του συμβολαίου του και αρχίζει να αναπτύσσεται μια έντονη οικειότητα μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, ο Κωστής δεν μπορεί να ξεπεράσει τις τύψεις του για τη Μαρίνα και το θάνατό της. Την παρακολουθεί και προσπαθεί να μάθει ποια είναι πραγματικά.