Οι χαρακτήρες της σειράς “Έρωτας μετά”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι χαρακτήρες της σειράς “Έρωτας μετά”

Γνωρίστε τους δύο από τους χαρακτήρες της σειράς Έρωτας μετά:

Κωνσταντίνος Δούκας (Αντώνης Καρυστινός), Επιχειρηματίας

Ο σύζυγος της Ηλέκτρας. Μοναχοπαίδι και μοναδικός κληρονόμος της οικογενειακής επιχείρησης Δούκας, μιας από τις μεγαλύτερες αλιευτικές εταιρείες της χώρας.

Ο Κωνσταντίνος  παντρεύτηκε την Ηλέκτρα, την κοπέλα του όταν ήταν στο λύκειο. Παρά τον ισχυρό του χαρακτήρα, ο Κωνσταντίνος  ήταν πάντα ένα κοινωνικός και χαρισματικός άνθρωπος. Δεν είναι εργασιομανής, απολαμβάνει τη ζωή και κυνηγά τις απολαύσεις.

Στην ηλικία των 28 ετών, γεννήθηκαν τα δίδυμα, η Άντι  και ο Γεράσιμος. Από τότε, ο Κωνσταντίνος  βρήκε την πλήρωση στο σπίτι, με την οικογένειά του.

Ο καιρός πέρασε και ο Κωνσταντίνος  άρχισε να νιώθει πλήξη με τη ζωή του, με τη σταθερότητα που είχε δημιουργήσει. Αγαπά ακόμη τη γυναίκα του, αλλά έχει αρχίσει να διψά για περιπέτεια και καινούριες χαρές, σαν κάποιος που μόλις ξύπνησε από βαθύ λήθαργο. Οι καινούριοι φίλοι στη ζωή του, ο Χρήστος και η Άννα, είναι μια νέα πηγή ενέργειας γι’ αυτόν. Ο Κωνσταντίνος διασκεδάζει με τον Χρήστο κι απολαμβάνει την απλότητα της Άννας.

Ο Κωνσταντίνος ένιωσε έλξη για την Άννα από την πρώτη στιγμή που την είδε. Και θέλει ειλικρινά να βοηθήσει τον Χρήστο στις δουλειές που αναλαμβάνει. Η φιλία τους έχει γίνει δυνατότερη και οι κοινές τους δραστηριότητες έχουν γίνει η αγαπημένη τους διασκέδαση.

Άννα Μακρίδη (Βάσω Λασκαράκη)  νοικοκυρά, δασκάλα τάνγκο

Η σύζυγος του Χρήστου. Ευέξαπτη, ντόμπρα, ευαίσθητη. Έχει έντονα συναισθήματα και ισχυρές αρχές. Ο ρόλος της μητέρας και της συζύγου την κέρδισε από νωρίς και της στέρησε όλες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της.

Η Άννα άφησε τη δουλειά της ως καθηγήτρια τάνγκο για να φροντίσει το σπίτι, τον σύζυγο και την κόρη της Ειρήνη, από 19 χρόνων.

Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε ο γιος τους Νίκος.

Η Άννα είναι πάντα γεμάτη ενέργεια και ζωή, ακόμη κι αν κάθεται σπίτι όλη μέρα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και πολύ ικανή στις χειροτεχνίες.

Πέρασε τα παιδικά της χρόνια σ’ ένα χωριό. Αυτή η εμπειρία της έδωσε μια επαρχιώτικη ματιά και μια σχέση με τη γη και το νερό.

Η φιλία της με τη Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο ανοίγει έναν καινούργιο κόσμο για την Άννα. Ο Κωνσταντίνος την εμπνέει και η Ηλέκτρα της δίνει νέα κίνητρα. Μετά από πολλά χρόνια, η Άννα ξαναρχίζει το τάνγκο και διδάσκει μια ομάδα, την οποία συγκέντρωσε η Ηλέκτρα, στην οποία ανήκει και ο Κωνσταντίνος.

Η Άννα αισθάνεται ότι γίνεται ξανά το επίκεντρο της προσοχής και της εκτίμησης των άλλων και μέσα απ’ τα μάτια του Κωνσταντίνου βλέπει τον καλύτερο εαυτό της.
Η Ηλέκτρα γίνεται μια φίλη που την εμπνέει. Της παρέχει πρόσβαση σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, και ταυτόχρονα τρέφεται από την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό της.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί παίζουν στη σειρά μέσα από το HappyTv.gr