Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου [απόσπασμα]

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου [απόσπασμα]

Μια ουσιαστική και εκ βαθέων συζήτηση είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία προβλήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα και μίλησε καταρχάς για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό: «Ίσως πάνω στον παρορμητισμό του, έκανε κάτι χωρίς να καταλάβει πόσο κακό είναι… πρέπει να βάλουμε ένα τεράστιο «Χ», όταν εισβάλλουμε στα όρια του διπλανού μας…».

Σε ερώτηση της Κατερίνας για το αν θα έπαιρνε συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη, απαντά: «Όχι δεν θα έκανα συνέντευξη από τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη, εγώ δεν θέλω αυτή τη στιγμή να την κάνω αυτή τη συνέντευξη… πιθανόν το θέλω να πρέπει να το αντικαταστήσω με το δεν μπορώ για να είμαι ειλικρινής… δεν θα το έκανα» και συνεχίζει « ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος που δεν τον γνώριζα, τον είχα καλέσει στην εκπομπή και του είχα πλέξει το εγκώμιο… «έπεσα» απ’ τα σύννεφα… Με την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, σοκαρίστηκα».

Για το αν έχει υποστεί bullying: «Σε πιο νεαρή ηλικία όχι, ούτε ως παιδί, ούτε ως έφηβη. Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί… με αποκαλούν «παλιόγρια» και «δεινόσαυρο», είναι το ηλικιακό bullying… εγώ την ηλικία μου τα τελευταία χρόνια δεν την κρύβω πια… είπα ότι πρέπει να απελευθερωθώ και να λέω πόσο χρονών είμαι για να νιώθω ελεύθερη… όταν είπα την ηλικία μου, είναι σα να δήλωσα “Είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου”. Η πιο συνηθισμένη κακία στα social media είναι το γριά…».

Για τον Γρηγόρη Πετράκο: «Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, δικαιούται να λέει την άποψή του… διανύουμε μια επικίνδυνη περίοδο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και δεν συντάσσομαι με την άποψη του Γρηγόρη Πετράκου, είμαι υπέρ του εμβολίου».

Για την πορεία της στην τηλεόραση: «Ξεκίνησα το ’92… δεν έχω κάνει εκπομπή μαγειρικής, δεν έχω κάνει πρωινό… αυτό που κάνεις εσύ και οι συνάδελφοι της πρωινής ζώνης πολύ το θαυμάζω… απαιτεί ζωντάνια το πρωινό… δεν μου πηγαίνει το πρωινό, προτιμώ το μεσημεράκι…».

Για τα νούμερα τηλεθέασης και τα χρήματα που έχει βγάλει: «Παρακολουθώ να νούμερα τηλεθέασης και προβληματίζομαι, γιατί βιοπορίζομαι απ’ αυτό… Δεν έχω διαχειριστεί τα χρήματα καλά, γιατί δεν πουλούσα τον εαυτό μου έξυπνα… έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, έφαγα πάρα πολλά σε ταξίδια… Θα έπρεπε να τα είχα διαχειριστεί καλύτερα… Η μάνα μου ανέλαβε τα οικονομικά μου, γιατί ήμουν σπάταλη».

Θυμάται την πρώτη της εκπομπή: «Ήταν συγκινητικό που στην πρώτη μου εκπομπή είχα τον σκηνοθέτη του πατέρα μου… ήμουν «ψαρωμένη» στην πρώτη μου εκπομπή…» Εξομολογήθηκε ότι: «Έχω υπάρξει κατά περιόδους πολύ τραγική εμφανισιακά… τώρα που και που «χτυπάω» ένα μποτοξάκι». Δεν βλέπει, δήλωσε, το λόγο να ξαναπαντρευτεί, προτιμά τη συντροφικότητα και δεν μετανιώνει που συνειδητά δεν έκανε παιδί.

Τέλος, μας αποκάλυψε ότι είναι μόνη αυτή την περίοδο και ότι στον άνδρα την ελκύουν οι αρετές της καλοσύνης και του χιούμορ. Καταλήγει ότι οικονομικά δεν την εκμεταλλεύτηκε κανένας σύντροφος και αν την εκμεταλλεύτηκε κάποιος για να γίνει γνωστός – Μαγκιά του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: