Η νέα μεγάλη επιτυχία της Αμαρυλλίς απέκτησε remix «Matado» feeling by Rania Kostaki

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η νέα μεγάλη επιτυχία της Αμαρυλλίς απέκτησε remix «Matado» feeling by Rania Kostaki

Η Αμαρυλλίς πρωταγωνιστεί στη μουσική πρόταση – έκπληξη της χρονιάς, το «Matado», που κυκλοφορεί τώρα και σε remix, από την Panik Platinum!

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Matado», που υπογράφουν ο APON και ο IAMSTRONG, προκάλεσε αίσθηση, καθώς συνδυάζει trap και uptempo ρυθμούς σε ιδιαίτερα μουσικά «παντρέματα» και την ιδιαίτερη χροιά της Αμαρυλλίς, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα.

Το τραγούδι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και τα DJ sets. Παράλληλα, το ιδιαίτερο music video που το συνοδεύει «τρέλανε» το YouTube, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο views σε λίγες μέρες, ενώ πλέον μετρά πάνω από 4,6 εκατομμύρια views.

Το super sexy «Matado», προπομπός του επερχόμενου album της αγαπημένης τραγουδίστριας, απέκτησε και remix, το οποίο επιμελήθηκε η Rania Kostaki, παρασύροντάς μας ακόμα περισσότερο στο ρυθμό του!

Αυτή την περίοδο, η Αμαρυλλίς συνεχίζει τις επιτυχημένες και sold out εμφανίσεις της στο «Omega Club», αποτελώντας, Σάββατο και Κυριακή, τον πιο hot προορισμό για live clubbing στην Αθήνα.

Δείτε το official audio release: