Η Shaya μιλά λίγες ημέρες πριν τον γάμο της: «Η απόσταση μας δυσκόλεψε»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Shaya μιλά λίγες ημέρες πριν τον γάμο της: «Η απόσταση μας δυσκόλεψε»

Του Τσακίρη Κωνσταντίνου-Εφημερίδα Το Καρφί

Η Shaya διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, αφού εδώ και ένα χρόνο είναι μια ευτυχισμένη μανούλα. Η τραγουδίστρια στα τέλη Σεπτεμβρίου , θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Παπαντώνη, στο Νυδρί, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. Το ζευγάρι μάλιστα την ίδια μέρα θα βαφτίσει και τον γιο του. Η Shaya εκτός όμως από μια ευτυχισμένη μητέρα είναι και επαγγελματίας. Μετά από λίγους μήνες απουσίας από την Ελλάδα, λόγω της συμμετοχή της σε φαντασμαγορικό μιούζικαλ στην Δανία επέστρεψε στην χώρα μας, εμφανίζεται σε μαγαζί της Μυκόνου, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και νέα πράγματα δισκογραφικά.

Πλέον επιστρέψατε στην Ελλάδα και αυτή την περίοδο κάνετε κάποιες εμφανίσεις στην Μύκονο. Πως νιώθετε που επιστρέψατε στη «σκηνή» και πάλι;

«Ναι εμφανίζομαι καθημερινά στο γνωστό Beach bar Kalua στην Μύκονο και είναι απλά υπέροχα. Γνωρίζω κάθε μέρα υπέροχους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και μου δείχνουν τη αγάπη και τον θαυμασμό τους. Κάνω αυτό που μου αρέσει και το απολαμβάνω» .

Τώρα που γίνατε μητέρα, πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας, σήμερα, μετά τον ερχομό του γιου σας;

«Από την ημέρα που έμεινα έγκυος είμαι ένας πολύ πιο χαρούμενος άνθρωπος. Είναι λίγο σαν να κατάλαβα το νόημα της ζωής. Επιδιώκω κάθε μέρα να είμαι καλά και δεν ασχολούμαι με πράγματα ασήμαντα. Θέλω και ο γιος μου να μάθει να κάνει το ίδιο. Επίσης είμαι πιο δυνατή και έχω πάρει την ζωή στα χεριά μου».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ