Ηλίας Παλιουδάκης: Μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τη «Μακεδονία των Θεών» – Ποιοι θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ηλίας Παλιουδάκης: Μια βραδιά γεμάτη αγάπη για τη «Μακεδονία των Θεών» – Ποιοι θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή;

Έχοντας στις αποσκευές του ένα πλούσιο βιογραφικό με τους σημαντικότερους μέντορες της κρητικής και έντεχνης- λαϊκής μουσικής σκηνής ο ερμηνευτής Ηλίας Παλιουδάκης επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του τραγούδι «Μακεδονία των Θεών».

Με την συνδρομή αγαπημένων του φίλων ερμηνευτών το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου στη μουσική σκηνή «Black box. Methodia» θα παρουσιάσει το νέο τραγούδι του, αλλά και θα ανακατέψει τους μύθους των τραγουδιών των σημαντικότερων συνθετών ελληνικής μουσικής τραγουδοποίας. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι Κώστας Τουρνάς, Σοφία Βόσσου, Παντελής Αμπαζής, Νάντια Καραγιάννη, Δημήτρης Λιόλιος, Πέτρος Ίμβριος, Πένυ Σκάρου, Νεκτάριος Σφυράκης, Βαγγέλης Θεοδωράκης, Χριστίνα Ζηρίδη και Χριστίνα Γκόλια «Αισθάνομαι βαθιά χαρά και συγκίνηση, που με την συνδρομή αγαπημένων φίλων μου, θα φέρω στο φώς το νέο μου παιδί, το τραγούδι μου « Μακεδονία των Θεών».

Τους ευχαριστώ από καρδιάς για τους διάθεση να αγκαλιάσουν τη νέα μου μουσική προσπάθεια. Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο από το να μοιράζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς σημαντικές στιγμές σου» εξομολογείται ο ερμηνευτής.

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου, οι μελωδίες της λύρας θα ενωθούν με το τζουρά και το μπουζούκι σε μία συναυλία γεμάτη συγκίνηση και μνήμες.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019
BLACK BOX METHODIA
Kωνσταντινουπόλεως 113 και Αγίου Όρους Αθήνα

Ώρα έναρξης 20.30
Τηλ. Κρατήσεων 210.3458605