Ηλίας Βρεττός – «Ώρα Μοναξιάς» Η μεγάλη του επιτυχία σε νέα, ραδιοφωνική, version που θα αγαπηθεί πολύ!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ηλίας Βρεττός – «Ώρα Μοναξιάς» Η μεγάλη του επιτυχία σε νέα, ραδιοφωνική, version που θα αγαπηθεί πολύ!

Ο Ηλίας Βρεττός μας παρασύρει για ακόμα μία φορά σε ερωτικά μονοπάτια, με μία νέα version της μεγάλης επιτυχίας του «Ώρα Μοναξιάς»!

Το «Ώρα Μοναξιάς», σε μουσική Δημήτρη Χάρμα και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και είναι ένα από τα τραγούδια που αγάπησε αμέσως το κοινό.

Η «μαγεία» της κιθάρας και η αισθαντική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού έκαναν το τραγούδι να φτάσει στο no1 των τάσεων του YouTube, όπου μετρά εκατομμύρια views, αλλά και να ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, για τις οποίες φτιάχτηκε η νέα version.

Το «Ώρα Μοναξιάς» Full Band Version έχει πιο πλούσια ενορχήστρωση, η οποία εντείνει την ατμοσφαιρική διάθεση, κάνοντάς το ακόμα πιο ξεχωριστό για το airplay!

Αυτή την περίοδο, ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής, μετά τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, συνεχίζει να βάζει τη «σφραγίδα» του στη νυχτερινή Αθήνα, κάθε Πέμπτη, στο «Block», στο Κολωνάκι.