Κατερίνα Μπουρνέλη: Μετά το «The Voice» κλέβει την παράσταση με το «Παράτα τα όλα» και με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko (βίντεο)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κατερίνα Μπουρνέλη: Μετά το «The Voice» κλέβει την παράσταση με το «Παράτα τα όλα» και με την υπογραφή Τουρατζίδη-Tsiko (βίντεο)

Τη δυναμική είσοδό της στη μουσική σκηνή, κάνει η Κατερίνα Μπουρνέλη, αφού το νέο της τραγούδι, φέρει την υπογραφή κορυφαίων δημιουργών, και του διδύμου των μεγαλύτερων επιτυχιών. Σε μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και στίχους της Jenny Tsiko, η Κατερίνα Μπουρνέλη, που κατάφερε να κερδίσει κριτές και κοινό κατά τη συμμετοχή της στο «The Voice» το 2017, επιστρέφει δισκογραφικά, με έναν τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο άκουσμά του!

Το «Παράτα τα όλα» , ρυθμικό και ανεβαστικό , από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του, κέρδισε τις καλύτερες κριτικές, για την ερμηνεία της ! Νέα, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη, η Κατερίνα Μπουρνέλη, έχει όλο το πακέτο του «Τhe Voice», που θα μας απασχολήσει μουσικά, για πολλά χρόνια.

Με καταγωγή από την Ίο, και με το τραγούδι να κυλάει στις φλέβες της από παιδί, ξεκινώντας να τραγουδάει από τα 14 της, έχοντας στο μουσικό βιογραφικό της 14 χρόνια ορθοφωνίας και φωνητικής, αλλά και σπουδαίες καλλιτεχνικές συνεργασίες, όπως με τον Νίκο Βέρτη, τον Νίκο Κουρκούλη, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, την Έλλη Κοκκίνου, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Τσαλίκη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Δημήτρη Μπάση και άλλους, αλλά και σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Business Management και υποκριτική, το τραγούδι, υπήρξε μονόδρομος για εκείνη.

Αποτέλεσμα, χρόνων σκληρής δουλειάς στο πεντάγραμμο και της μεγάλης αγάπης της για τη μουσική, είναι σήμερα το «Παράτα Όλα», που της εμπιστεύτηκαν ο Μιχάλης Τουρατζίδης και η Jenny Tsiko. Σε σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη, και επίβλεψη παραγωγής της G2, η Κατερίνα Μπουρνέλη, με την ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία στο βιντεοκλίπ της, κλέβει την παράσταση.

Απολαύστε τη, στο «Παράτα τα όλα».