Κωνσταντίνος Μάνης: Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με υπογραφή Τάκη Μπουγά και Πάνου Φαλάρα…

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κωνσταντίνος Μάνης: Κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με υπογραφή Τάκη Μπουγά και Πάνου Φαλάρα…

Με ένα τραγούδι που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φωνή του Χρίστου Αντωνιάδη, επιστρέφει δισκογραφικά ο Κωνσταντίνος Μάνης, απογειώνοντας με τη δική του χαρακτηριστική ερμηνεία, το «Ποιος Μπορεί».

Μία σπουδαία επανεκτέλεση, που αποδεικνύει ότι κάποια τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ στο παρελθόν και ακούγονται μέχρι και σήμερα, αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία στην επιτυχία, που διεκδικεί πλέον ο Κωνσταντίνος Μάνης. Οι σπουδαίοι δημιουργοί του «Ποιος Μπορεί», ο μουσικοσυνθέτης Τάκης Μπουγάς και ο στιχουργός Πάνος Φαλάρας, εμπιστεύτηκαν το «στολίδι» τους στον μοναδικό λαϊκό ερμηνευτή Κωνσταντίνο Μάνη, με τον Κωνσταντίνο Παντζή, να το απογειώνει ενορχηστρωτικά.

Το οπτικό αποτέλεσμα, που φέρει την υπογραφή του Λεωνίδα Κεχαγιά, είναι εξίσου εντυπωσιακό με το μουσικό, που είναι ότι πιο φρέσκο και μοντέρνο έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό. Το «Ποιος Μπορεί» από τον Κωνσταντίνο Μάνη, κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αυτό το διάστημα, ο Κωνσταντίνος Μάνης εμφανίζεται στο “Ελλάδος Εικόνες” στον Άλιμο, με μεγάλη επιτυχία και με highlight τον λουλουδοπόλεμο και τις χορευτικές φιγούρες πάνω στα τραπέζια…