Λαμπερές παρουσίες στη παρουσίαση βιβλίου “Η Αντιστάρ” του Γιάννη Βίτσα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λαμπερές παρουσίες στη παρουσίαση βιβλίου “Η Αντιστάρ” του Γιάννη Βίτσα

Ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και μνήμες. Η «Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα, παρουσιάστηκε στο κοινό το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου στο «ACRO».

Η μυθιστορηματική βιογραφία, που βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου, άγγιξε από καρδιάς το κατάμεστο από κόσμο πολυχώρο. Μία σειρά σημαντικών δημοσιογράφων και ηθοποιών μίλησαν για το ξεχωριστό βιβλίο του δημοσιογράφου, αλλά και διάβασαν αποσμάτα.

Οι Αθηνά Καμπάκογλου, Αλεξία Κουλούρη, Πέτρος Κουσουλός, Χριστίνα Λαμπίρη, Έμη Λιβανίου, Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζηβασιλείου σκιαγράφησαν την εποχή που έδρασε η Κάκια Κοντοπούλου αλλά και την πολυσύνθετη προσωπικότητα της, ενώ οι Δήμητρα Παπαδήμα, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Μπέσυ Μάλφα, Ελισάβετ Μουτάφη, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Μαριάννα Πολυχρονίδη μοιράστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου με το κοινό. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Ειρήνη Νικολοπούλου, ενώ προλόγισε η Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του εκδοτικού Αναστασία Κορινθίου. Το παρών έδωσαν πρόσωπα της δημοσιογραφικής και καλλιτεχνικής ζωής. Αναμεσά τους οι Πέγκυ Ζήνα, Ελπίδα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Μιχάλης Μόσχου, Χρήστος Βέργαδος, Γιάννα Τερζή, Αποστολία Ζώη, Νανά Παλαιτσάκη, Χρήστος Αντωνιάδης, Δημήτρης Γιώτης, Λένα Αλκαίου, Κώστας Πρέκας. Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας παρέδωσε στην Κάκια Κοντοπούλου τη νέα ταυτότητα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ της απένειμε και τιμητική διάκριση του σωματείου του οποίου ηγείται. Η ηθοποιός έλαβε επίσης τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο γυναικών «Ιωνίδες» Το βέβαιο είναι πώς η αληθινή ιστορία ανθρωπιάς, τρυφερότητας και αλτρουïσμού του Γιάννη Βίτσα, που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Υδροπλάνο» βγήκε στο «φώς» κουβαλώντας μόνο αλήθεια.

Η «Αντιστάρ» του Γιάννη Βίτσα, παρουσιάστηκε στο κοινό το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου στο «ACRO». Η μυθιστορηματική βιογραφία, που βασίζεται στη ζωή της ηθοποιού Κάκιας Κοντοπούλου

Gepostet von HappyTv.gr am Samstag, 8. Juni 2019