Λευτέρης Πανταζής: Προκαλεί «λεπανικό» στη νυχτερινή Αθήνα- «Βουνό» τα λουλούδια (εικόνες)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Λευτέρης Πανταζής: Προκαλεί «λεπανικό» στη νυχτερινή Αθήνα- «Βουνό» τα λουλούδια (εικόνες)

Κάθε νυχτερινή εμφάνιση του Λευτέρη Πανταζή, καταφέρνει να γίνεται το «talk of the town».

Φέροντας άξια τον τίτλο, «ο βασιλιάς της νυχτερινής διασκέδασης», όπου και αν εμφανίζεται, προκαλεί το αδιαχώρητο κόσμου, και απίστευτο λουλουδοπόλεμο.

Έτσι και την φετινή σεζόν, ο δημοφιλής ερμηνευτής, προκαλεί μεγάλο χαμό στην «Αυτοκίνηση» στα βόρεια προάστια, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με τον Χρήστο Δάντη, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, και την Αθηνά Πολίτη, διώχνουν, κυριολεκτικά κόσμο, αφού το μαγαζί, είναι ασφυκτικά γεμάτο από νωρίς.

Δύο εβδομάδες μετά την λαμπερή τους πρεμιέρα, ο Λευτέρης Πανταζής, προκαλεί τον δικό του «λεπανικό» στα βόρεια, φιλοξενώντας στα πρώτα τραπέζια, την αθηναϊκή αφρόκρεμα, εκ των οποίων, γνωστοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές, που χρόνια τώρα, τον εμπιστεύονται φανατικά, για την διασκέδασή τους, και «χτίζοντάς» τον, σε «βουνό» από λουλούδια.

Ο Λευτέρης Πανταζής, δίνει on stage όλο του το ερμηνευτικό είναι, ξεσηκώνει τον κόσμο πάνω στα τραπέζια, αποτελώντας δεκαετίες τώρα, την εγγύηση, του απόλυτου κεφιού.

Δείτε βίντεο από Instagram του Λευτέρη Πανταζή