Μανώλης Βονάκης: “Δεν πρόκειται να έρθει κάτι από μόνο του αν δεν το πιστέψεις”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μανώλης Βονάκης: “Δεν πρόκειται να έρθει κάτι από μόνο του αν δεν το πιστέψεις”

Ο Μανώλης Βονάκης που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Πες του να ξέρει” από την Epic music μιλάει αποκλειστικά στο HappyTv.gr Ο Μανώλης ετοιμάζει μια σειρά από live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα οι οποίες θα ανακοινώνονται μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα Social Media.

Συνέντευξη:

Μίλησε μου για το καινούργιο σου τραγούδι που εδώ και 1 μήνα κυκλοφορίας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όπως μαθαίνω…

Πολύ σωστά, πριν ένα μήνα περίπου κυκλοφόρησε το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο “Πες του να ξέρει” και ήδη έχει ξεπεράσει τις 120.000 προβολές στο YouTube . Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια φορά, το αποτέλεσμα που βγήκε από το σημείο του στίχου και τη μουσικής, μέχρι το κομμάτι της παραγωγής ειναι αυτό που θέλαμε να βγάλουμε στον κόσμο. Ένα τραγούδι με πολύ ανεβασμένη, χαρούμενη και καλοκαιρινή διάθεση που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Οι στίχοι είναι για ακόμα μια φορά του συνεργάτη και φίλου μου Ανδρέα Γιωργίου , η μουσική δική μου και η παραγωγή του Πάρη Κάλπου, ενός παραγωγού πολλών επιτυχιών στο χώρο. Έχουμε πολλά projects που ετοιμάζονται και ελπίζω να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.

Πριν από 2 χρόνια πήρες μέρος στο παιχνίδι του Αντ1 το Rising star. Πως το αντιμετώπισες και σου άνοιξε πόρτες στο χώρο;

Το Rising star ήταν μια πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η πολύ απότομη έκθεση σε τόσο ευρύ κοινό σου προσφέρει σίγουρα κάποια θετικά, ειδικά όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις με πάθος και είναι αληθινό. Πόρτες ανοίγουν, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς με το σωστό τρόπο. Δεν πρόκειται να έρθει κάτι από μόνο του αν δεν το πιστέψεις, δεν το προσπαθήσεις και αν δεν δουλέψεις ο ίδιος γι’ αυτό.

Πριν λίγες μέρες τελείωσε ο διαγωνισμός της Eurovision! Θα πήγαινες eurovision και πως σου φάνηκε το τραγούδι της Τάμτα και της Κατερίνας Ντούσκα?

Αρχικά θα ήθελα να πω ότι η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός πολλών ετών που δίνει την ευκαιρία να ακουστούν διαφορετικά μουσικά ακούσματα από πολλές χώρες της Ευρώπης. Είναι μια γιορτή που εκτιμώ πολύ, αλλά σε ενδεχόμενη πρόταση να συμμετέχω, θα το έκανα μόνο με τις κατάλληλες συνθήκες. Σωστή επιλογή τραγουδιού, σωστή προετοιμασία, ομαδική οργάνωση και κοινός στόχος : ο καλύτερος δυνατός τρόπος εκπροσώπησης της χώρας μας. Τα δυο κορίτσια μας, η Τάμτα και η Κατερίνα, κατά τη γνώμη μου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Με διαφορετικά τραγούδια και προσεγγίσεις, Κύπρος και Ελλάδα αντίστοιχα, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που υπήρχαν κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και παρουσίασαν αξιοπρεπέστατα αυτό που είχαν ετοιμάσει.

Τι ετοιμάζεις για το καλοκαίρι και τι να περιμένουμε από σένα;

Το καλοκαίρι μου προβλέπεται με μια βαλίτσα στο χέρι και διάφορους προορισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία μέχρι στιγμής. Είμαι πολύ ευγνώμων που με την ομάδα μου έχουμε σχεδόν κλεισμένο το καλοκαιρινό πρόγραμμα και εύχομαι πραγματικά να επισκεφτώ όσο το δυνατόν παραπάνω πόλεις και νησιά προλαβαίνω. Είμαστε ήδη στο στούντιο και επιλέγουμε μέσα απο πολλά τραγούδια που βρίσκονται στα χέρια μας, το επόμενο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να έχουμε ένα όμορφο και γεμάτο καλοκαίρι με πολλά πολλά χαμόγελα!

Εδώ μπορείτε να το ακούσετε το νέο του τραγούδι: