Μιχάλης Μάρθας: Ποιος είναι ο Έλληνοαμερικανός σεφ;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μιχάλης Μάρθας: Ποιος είναι ο Έλληνοαμερικανός σεφ;

Σήμερα στο MasterChef: Ο Μιχάλης Μάρθας είναι καλεσμένος στο σημερινό MasterClass. Ο γνωστός σεφ διαλέγει για βοηθούς του, τους δύο Κύπριους του MasterChef και με τη βοήθειά τους στην κουζίνα, εξηγεί, με έναν απλό και μοναδικό τρόπο, πώς μέσα από την απλότητα των γεύσεων μπορούν να φτιάξουν οι μάγειρες του MasterChef 4 ένα βαθύτατα νόστιμο αλλά και πανέμορφο πιάτο.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μάρθας; Είναι επίτιμος Έλληνοαμερικανός σεφ. Γεννήθηκε στη Φλώριντα Κλιργουότερ στις 13 Δεκεμβρίου 1986. Είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Μεγάλωσε με φαστ φουντ και σνακς όπως τα περισσότερα παιδιά, αλλά κυρίως μεγάλωσε με σπιτικό μαγειρεμένο φαγητό στο σπίτι με τη μητέρα, τη γιαγιά και τον παππού του.

Έμαθε από μικρός την ποιότητα της υγιεινής διατροφής. Η οικογένειά του μετακόμισε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 1993 και συγκεκριμένα στην Κάλυμνο. Εκεί μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον υγιεινής διατροφής και φαγητού. Στο νησί τα πάντα καλλιεργούνται από τη φύση όπως φρέσκα θαλασσινά, κρέας, λαχανικά, φρούτα κλπ. Είναι ένα νησί που βασίζεται στον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής.

Τελείωσε το σχολείο στον τομέα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και IT και όπως και όλα τα αγόρια υπηρέτησε 12 μήνες στο στρατό. Όταν ρωτήθηκε τι γνώσεις είχε δήλωσε ότι γνωρίζει υπολογιστές και μουσική. Δούλεψε ως DJ από νεαρή ηλικία σε διάφορους γνωστούς μουσικούς συλλόγους στο νησί, αλλά αντί να ασχοληθεί τελικά με τη μουσική κατέληξε σεφ στην κουζίνα του στρατού , μαγειρεύοντας για όλους τους στρατιώτες και διοικητές.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ