Νέο τραγούδι – νέα συνεργασία Φορή & Χαπέρη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέο τραγούδι – νέα συνεργασία Φορή & Χαπέρη

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Ελληνοκύπριου τραγουδιστή σε συνεργασία με τον παραγωγό της GABI Music Μάριο Χαπέρη.

O τίτλος του τραγουδιού είναι ‘’Πάμε να ξεχάσουμε’’ και τη μουσική έχει γράψει ο Χρίστος Καραστάθης ενώ τους στίχους ο Μάριος Χαπέρης. Το τραγούδι είναι άκρως ανεβαστικό και μέσα από τους στίχους εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς το μήνυμα που θέλουν οι δημιουργοί να περάσουν. Το ότι στο ‘’DNA του Έλληνα είναι να περνάει καλά’’ παρόλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αυτό ακριβώς το μήνυμα μας περνάνε και τα παιδιά μέσα από την εικόνα του τραγουδιού την οποία πραγματικά αξίζει να δείτε και να απολαύσετε. Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τον νεοσύστατο στην μουσική αγορά καλλιτέχνη Φορή που είναι μόλις 23 ετών. Το τραγούδι αναμένεται να ακουστεί δυνατά τόσο σε ραδιόφωνα όσο και σε όλα τα μαγαζιά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα να ευχηθούμε στον Φορή και φυσικά καλή επιτυχία και στον Μάριο Χαπέρη για το νέο του project που δείχνει να στηρίζει και να εμπιστεύεται απόλυτα!

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την GABI Music και Digital Ray Records
Δείτε και ακούστε το τραγούδι στο πιο κάτω link:

https://youtu.be/fAVq-pCsQqQ