Νίκος Γιάννου: Το νέο του τραγούδι «Μου Χρωστάς» προκαλεί μουσική αίσθηση (βιντεοκλίπ)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νίκος Γιάννου: Το νέο του τραγούδι «Μου Χρωστάς» προκαλεί μουσική αίσθηση (βιντεοκλίπ)

Με μία δυναμική μπαλάντα, και με σπουδαίους συντελεστές, επέστρεψε δισκογραφικά, ο Νίκος Γιάννου! Ο Ρόδιος ερμηνευτής, μας παρουσιάζει, το νέο του single, με τίτλο «Μου χρωστάς», που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Platinum, σε επιμέλεια παραγωγής, του Μάριου Ψιμόπουλου, που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε συνεπαίρνει!

Το «Μου Χρωστάς» είναι μία δυναμική μπαλάντα με «άρωμα» καλοκαιριού, που τη μουσική έγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Εύη Δρούτσα και ο Μάριος Καπότσης.

Το single συνοδεύεται από video, που γυρίστηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του «Μου χρωστάς» στο PANIK ROOM studio, σε σκηνοθεσία Μάριου Καπότση, με τον Νίκο Γιάννου να μοιράζεται μαζί μας τη διαδικασία της δημιουργίας, αλλά και το πάθος με το οποίο ερμηνεύει.

Αυτό το νέο τραγούδι είναι ένα project στο οποίο συμμετέχει ενεργά και ο Λευτέρης Πανταζής, κουμπάρος και φίλος του Νίκου Γιάννου και υποστηρικτής σε όλα τα βήματα του! Ένα υπέροχο τραγούδι που ξεχωρίζει, με την ιδιαίτερη φωνή του καλλιτέχνη και την τεράστια βαρύτητα των συντελεστών του! Όταν λοιπόν μιλάμε για μία παραγωγή, όπου συμμετέχουν ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάριος Ψιμόπουλος, η Εύη Δρούτσα και ο Ολυμπιονίκης του Πόλο (αλλά και ανήσυχο πνεύμα) Μάριος Καπότσης, τότε, η επιτυχία, είναι σίγουρη.

Απολαύστε τον Νίκο Γιάννου, στο «Μου Χρωστάς»!