Ο Αποστόλης Τότσικας και η Πέννυ Μπαλτατζή στο DOT [τρέιλερ]

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Αποστόλης Τότσικας και η Πέννυ Μπαλτατζή στο DOT [τρέιλερ]

Τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και το DOT. μας κρατάει την καλύτερη. Ποιος δίνει την πιο αστεία του συνέντευξη και ποιος μιλά για τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του;

Σε ποιον θέλει να φορέσει την “κουλούρα” ο Μίνως; Πώς θα κρατήσουμε τον έρωτα ζωντανό; Τι θα μαγειρέψουμε και τι θα κάνουμε στην Αθήνα τις επόμενες μέρες; Όλα αυτά και πολλά άλλα αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, η Παυλίνα Βουλγαράκη στην πιο αστεία της συνέντευξη διαπιστώνει ότι δεν αποτελεί παράδειγμα επιτυχημένων σχέσεων, εξηγεί γιατί δεν πηγαίνει ποτέ για καφέ με τις φίλες της, περιγράφει τους λόγους που η οικογένειά της είναι λίγο «Γούντι Άλεν» και θυμάται την πρώτη και τελευταία φορά που μέθυσε στη σκηνή.
«Θα σου βάλω κουλούρα» με τον Τόλη Παπαδημητρίου από το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»;

Μac n’ Cheese: τo πιο διάσημο comfort food στην πιο light εκδοχή του από την Μάγκυ Ταμπακάκη. Τοξική Θετικότητα: Γιατί το “σκέψου θετικά” είναι πολλές φορές μια κακή συμβουλή; Η Ράνια Θρασκιά απαντά.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ο Αποστόλης Τότσικας, πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», μιλά για τη γυναίκα του Ρούλα Ρέβη εξηγώντας γιατί είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος της ζωής του, για τα παιδιά του και για τις κακές κριτικές. Η Πέννυ Μπαλτατζή δεν έχει μόνο εξαιρετική φωνή, αλλά και το μυστικό για να κρατήσουμε τον έρωτα ζωντανό.

Ο Απόστολος Ρουβας ετοιμάζει από τη Θεσσαλονίκη το πιο νόστιμο, χειμερινό πιάτο με ξινό τραχανά. Τι θα κάνουμε στην Αθήνα τις επόμενες μέρες; Σινεμά, θέατρο, συναυλίες, για να μη μείνουμε σπίτι. Ρομποτική Αποκατάσταση e-TEP κηλών: Ο διευθυντής χειρουργικής και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διαμαντής Θωμάς, μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Δείτε το τρέιλερ: