Ο Frank Pucelik για πρώτη φορά στην Ελλάδα! από την Dynamic Equilibrium System

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Frank Pucelik για πρώτη φορά στην Ελλάδα! από την Dynamic Equilibrium System

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής και ιδρυτής του NLP, αποκαλύπτει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της επικοινωνίας!

Ο Frank Pucelik, διεθνούς φήμης ομιλητής και εκπαιδευτής, θεωρείται ο «πατέρας του NLP», καθώς είναι ένας εκ των τριών ιδρυτών τού Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού.

Frank Pucelik smallΗ μακρόχρονη εμπειρία του στις εταιρικές εκπαιδεύσεις τον κατατάσσει στους Top-100 US businesstrainers (σύμφωνα με το Organizational Development Institute των ΗΠΑ).

Συγγραφέας πολλών βιβλίων ψυχολογίας και άρθρων σχετικών με τη διοίκηση και παρακίνηση του ανθρωπίνου δυναμικού, καθώς και μελετών σχετικών με τη διαχείριση πληροφοριών, κάθε χρόνο ο Frank εκπαιδεύει περισσότερα από 2,000 ανώτερα και ανώτατα στελέχη των μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων εταιριών.

Είναι από τους βασικούς και σταθερούς ομιλητές στα κορυφαία συνέδρια, εκθέσεις, forum, και εκπαιδευτικά events στην Ουκρανία, καθώς και σε οργανώσεις νέων φοιτητών, όπως AIESEC, κλπ.

Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2018, ο Frank Pucelik, βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να εκπαιδεύσει ο ίδιος επαγγελματίες από διάφορους κλάδους (εκπαιδευτικούς, wellness & life coaches, θεραπευτές, ψυχολόγους, επαγγελματίες της επικοινωνίας, των πωλήσεων, των διαπραγματεύσεων, στελέχη ανθρωπινου δυναμικού κλπ), σε αυτό που ο ίδιος ονομάζει “Roots and Fruits of NLP”, ή πιο απλά “Η Τέχνη της Επικοινωνίας, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!”. Δύο ημέρες γεμάτες βιωματικές ασκήσεις και ισχυρές μεθοδολογίες από τον απόλυτο guru του είδους του!

Μαζί με τον Frank Pucelik, επί σκηνής, o Νίκος Φραγκιάς, ένα πραγματικό «πολύ-εργαλείο» της επικοινωνίας (provocative interventionist & profiler), ο εμπνευστής αυτού του πρωτοποριακού σεμιναρίου, ως ο πλέον αρμόδιος, ως Εθνικός Συντονιστής του Παγκόσμιου Φορέα INLPTA (International NLP Trainers Association) για Ελλάδα και Κύπρο και διεθνής πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), διασφαλίζει την απόλυτη σύνδεση του περιεχομένου του σεμιναρίου με την ελληνική πραγματικότητα
επαγγελματιών και επιχειρήσεων.

Μη χάσετε για κανέναν λόγο αυτό το μοναδικό σεμινάριο!
Πληροφορίες σεμιναρίου wwwdynamicequilibriumsystem.com | www.nickfragkias.com
Πληροφορίες για τον Frank Pucelik: www.frankpucelik.com
Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνέντευξη με τους ομιλητές, προτάσεις συνεργασίας, παρακαλώ
επικοινωνήστε με την Έλενα Γεωργανά στα κάτωθι στοιχεία:

BRB Creative Concepts
Εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
Founder / CEO: Έλενα Γεωργανά
Τηλέφωνο: +30 6948 660945
Greece / Cyprus
email: elena@brbconcepts.eu
www.brbconcepts.eu