Ο Gault & Millau ανακοίνωσε την έναρξη του στην Ελλάδα!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Gault & Millau ανακοίνωσε την έναρξη του στην Ελλάδα!

Σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη στη Γαλλική πρεσβεία που έφερε κοντά όλο τον κόσμο της εγχώριας γαστρονομικής σκηνής αλλά και όλους τους επώνυμους λάτρεις του καλού φαγητού, ο Gault & Millau ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη του στην χώρα μας.

Τη ξεχωριστή εκδήλωση άνοιξε ο Γάλλος Πρέσβης Christophe Chantepy ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου του Gault & Millau International, Come de Cherisey αλλά και του CEO του Gault & Millau Greece, Στέλιου Γρηγοριάδη. Η επιτυχία της startup Be Foo που ξεκίνησε στην Γαλλία μέσα από την προσπάθεια του Στέλιου Γρηγοριάδη να προωθήσει την υγιεινή & σωστή διατροφή τον έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το πάθος και η αγάπη του για το ποιοτικό φαγητό έπεισαν τον θεσμό να τον εμπιστευτεί και έτσι η Gault & Millau στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Ο Πρόεδρος του Gault & Millau Greece έκλεισε την ομιλία του με την υπόσχεση ότι η ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της θα ταξιδέψουν μέσα από το διεθνές δίκτυο του Gault&Millau και η χώρα μας θα μπει στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Προσωπικότητες όπως ο Γάλλος γευσιγνώστης & δημοσιογράφος Sebastien Ripari, o Ηλίας Μαμαλάκης, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Ντίνα Νικολάου και ο Δημήτρης Κατριβέσης μίλησαν για την αγάπη τους στην ελληνική κουζίνα και στα προϊόντα της και καλωσόρισαν τον θεσμό στον τόπο μας. Στη δεξίωση έδωσαν σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου, της γαστρονομίας, της δημοσιογραφίας, της τέχνης, και της μόδας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ