Ο Λάκης Γαβαλάς στο βίντεο κλιπ της Shaya

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Λάκης Γαβαλάς στο βίντεο κλιπ της Shaya

Η Shaya είναι στα καλύτερα της και αυτό φαίνεται διότι η μια επιτυχία διαδέχεται την άλλη.
Μετά την επιτυχία της με το Feel my love, τις επιτυχημένες συνεργασίες με την διάσημη dj Tanja la croix a, αφού τραγούδησε στο Kalua για τον άνθρωπο όπου έχει τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο στο Instagram, τον Βραζιλιάνο Carlinhos maia μετά από τρεις εμφανίσεις σε Βουλγαρία και Κύπρο, έσκασε νέα συνεργασία έκπληξη με τον διεθνούς φήμης Dj Freespirit.

Το searching είναι ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, που ήδη παίζεται στο εξωτερικό και σε πολλά ραδιόφωνα, clubs, πολλοί Djs το έχουν αγαπήσει και το έχουν στο playlist τους.

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από την Βερολινέζικη δισκογραφική εταιρία Perplex Music!! Για το συγκεκριμένο κομμάτι οι δημιουργοί του φρόντισαν να γυρίσουν το επίσημο videoclip στο νησί των ανέμων στην Μύκονο και στο Kalua, όπου είναι η έδρα και των δύο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο videoclip παίζει επίσης ο ένας και μοναδικός Λάκης Γαβαλάς. Ανεβαστικά beats καλοκαιρινή διάθεση και τα ξεσηκωτικά φωνητικά της εκρηκτικής Shaya είναι δεδομένο ότι το κομμάτι θα αγαπηθεί και θα είναι το απόλυτο hit τoυ φετινού καλοκαιριού, με την συνοδεία πάντα της Amigos Beer!!!
Απολαύστε το!!!

Searchin’
Music: @djfreespirit , Shaya Hansen
-Lyrics : Shaya Hansen
-Mixing Studio : Glory Hill Studio
-Record Label: Perplex Music, Berlin
-Director : @harismos
– Clothing: Al Giga, Libelloula, Miss dimel
-Accessories : @boudoir_dennisp
-Sponsors: Amigos beer, @kaluamykonos , Queen of Mykonos , @elysianluxurygr
-Makeup artist: @maria_mihiouri_mua
-Hair Stylist: Rafail Saridis, @rafos02
-Photographer: Olga Basta