Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχεται το φθινόπωρο στο θέατρο Πέτρας (12/9)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχεται το φθινόπωρο στο θέατρο Πέτρας (12/9)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχεται το φθινόπωρο με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Μια συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια, παλιά και καινούρια, γεμάτη με το μοναδικό αίσθημα που ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης διαχέει στα liveτου, διανθισμένη με πολλές εκπλήξεις.

Στη συναυλία αυτή ανθολογείται μια καριέρα 20 χρόνων που καλύπτει ένα ευρύ ιδιωματικό φάσμα τραγουδιών, με ποπ αλλά και μοντέρνες έντεχνες ηχορυθμίες και συναισθηματικές μπαλάντες που έγιναν επιτυχίες και χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο μέρος από το κεφάλαιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή φτιάχνει με τα τραγούδια και τις μουσικές του ένα πραγματικό πάρτι, όπου πρώτο ρόλο έχουν τα συναισθήματα και οι μουσικές δυναμικές, που καθορίζουν την μοναδική του σχέση με το κοινό….
Σχέση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Θέατρο Πέτρας, στις 12 Σεπτεμβρίου, θα ακούσουμε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους φίλους του τις πιο όμορφες στιγμές της μουσικής και της τραγουδοποιίας του.
Μαζί του η Μελίνα Μακρή, μια μοναδική τραγουδίστρια η οποία έγινε γνωστή με το συγκρότημά της , τους Vegas και που ακολουθεί πια την προσωπική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Τον συνοδεύουν οι αξιόλογοι μουσικοί:
Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο),
Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσωνας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα),
Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).

Οι τεχνικοί:
Αντώνης Μωραίτης, Γεώργιος Ρουπάκας
Επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης