“Ο πρώτος έρωτας” και “Σ’ έχω ανάγκη” τα νέα τραγούδια του Στάθη Παπαδόπουλο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Ο πρώτος έρωτας” και “Σ’ έχω ανάγκη” τα νέα τραγούδια του Στάθη Παπαδόπουλο

Ο Στάθης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Με την μουσική ασχολείται από 9 χρονών. Ασχολήθηκε με το παραδοσιακό τραγούδι και την ποντιακή λύρα. Μετά από πολύ μελέτη, έφτασε στο σημείο, να μπορεί να παίζει και να τραγουδάει σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Αυτό συνέχισε να γίνεται μέχρι τα 15 χρόνια του και στην συνέχεια – η αγάπη του για την μουσική- του έδωσε ώθηση, να αρχίσει να τραγουδάει και να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι στο οποίο είναι αυτοδίδακτος, χωρίς να έχει κάνει μαθήματα φωνητικής. Άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα μικρά μαγαζιά (καφετέριες, clubs) ακόμα και σε μπουζουξιδικα της πόλης με γνωστούς και φίλους τραγουδιστές. Η συμμετοχή του σε διαγωνισμούς καραόκε, άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό και πάντα κέρδιζε μία, από τις πρώτες θέσεις.

Γράφει στίχους και μουσική για την καψούρα, τον έρωτα, την αγάπη και τον χωρισμό. Θαυμάζει πολλούς λαϊκούς τραγουδιστές και έχει σαν πρότυπο, τον Παντελή Παντελίδη.

Ο Στάθης έχει το δικό του κανάλι στο Youtube: κάντε click ΕΔΩ και σας προτείνουμε να το επισκεφθείτε και να κάνετε εγγραφή, για να ακούτε πρώτοι, τα τραγούδια του και τα covers που ανεβάζει.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα digital single, από την Free Records την δισκογραφική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, με τον τίτλο “Ο πρώτος έρωτας” υπογράφοντας ο ίδιος, τόσο την μουσική όσο και τους στίχους. Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Στέλιος Χρόνης.

Ακούστε το εδώ :

Ακούστε και αυτό, με τον τίτλο “Σ’ έχω ανάγκη”