Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο “Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [τρέιλερ]

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο “Fishy” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [τρέιλερ]

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 16:30 στο MEGA, το «Fishy» σαλπάρει για τον Κάλαμο της Λευκάδας με συνεπιβάτη έναν καλεσμένο που είναι εντελώς αρχάριος στο ψάρεμα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο σύμβουλος ψαρέματος της εκπομπής, Κώστας Αντωνιάδης, φιλοξενούν στο σκάφος τους τον Θανάση Βισκαδουράκη κι όλοι μαζί ξεκινούν για να… βγάλουν λαβράκια.

Ο Θανάσης αποδεικνύεται πολύ πρόθυμος μαθητής και παρακολουθεί προσεκτικά τον Γιάννη και τον Κώστα για να μάθει όλες τις τεχνικές. Πώς θα τα πάει όταν έρθει η σειρά του να ψαρέψει;

Στη βόλτα τους στο μικρό, παραδεισένιο νησί, ο Γιάννης και ο Θανάσης συναντούν δύο ντόπιους που τους διηγούνται την ιστορία τους: η Λένα και ο Γιώργος ζούσαν χρόνια στην Αθήνα, ωστόσο αποφάσισαν να επιστρέψουν στον τόπο από όπου κατάγονται. Συζητούν για τα πλεονεκτήματα της αποκέντρωσης, καθώς και για τους διαφορετικούς ρυθμούς και την ποιότητα ζωής που τους προσφέρει το νησί.

Καθώς περνάει η ώρα, ο Θανάσης ανυπομονεί να δοκιμάσει το φαγητό που ετοιμάζει ο Λάμπρος Βακιάρος. Στο ειδυλλιακό σημείο όπου έχει στρωθεί το τραπέζι, ο Γιάννης και ο Θανάσης απολαμβάνουν το φαγητό και κουβεντιάζουν μέχρι να τους βρει το υπέροχο σούρουπο.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: