Ο Βασίλης Καρράς διασκέδασε στον Ηλία Βρεττό – Ποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Βασίλης Καρράς διασκέδασε στον Ηλία Βρεττό – Ποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί;

Το TOKYO THEATER ATHENS έχει γίνει το απόλυτο στέκι διασκέδασης.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Ηλίας Βρεττός με την θετική του ενέργεια on stage, σε συνδυασμό με το εκρηκτικό του πρόγραμμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των θαμώνων.

Ο τραγουδιστής έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και όχι άδικα, αφού διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Ο νέος του δίσκος «Σωστό μου λάθος» κυκλοφόρησε και αρκετά από τα τραγούδια του έχουν ήδη αγαπηθεί από το κοινό, αφού ο Ηλίας Βρεττός τα έχει εντάξει στο πρόγραμμά του.

Αυτή την Κυριακή, στο TOKYO THEATER ATHENS βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο Ηλίας Βρεττός, βρέθηκε κοντά τους και τους έδωσε το μικρόφωνο. Όταν, ο Βασίλης Καρράς ξεκίνησε να τραγουδάει, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ τα κινητά πήρανε «φωτιά». Ο Ηλίας Βρεττός τον ευχαρίστησε για την τιμή που του έκανε και στην συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Εκεί, ήταν και η Χρύσπα σε μια σπάνια εμφάνιση, την οποία ο οικοδεσπότης κάλεσε στην πίστα και εκείνη ερμήνευσε αγαπημένα της τραγούδια και το κοινό τους αποθέωσε. Στην συνέχεια, τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του όπου είχαν μια όμορφη συζήτηση.

Ο Ηλίας Βρεττός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο TOKYO THEATER ATHENS.