Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο «Φταίει» του STAN Αντιπαριώτη στο YouTube!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο «Φταίει» του STAN Αντιπαριώτη στο YouTube!

«Φταίει» που αγαπά τόσο τη μουσική; Η’ «Φταίει» που συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια που o κόσμος αγαπά και κάνει επιτυχίες; Ο STAN Αντιπαριώτης παρουσιάζει ακόμη μία από αυτές, κι επίσημα στο YouΤube. Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, το ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ για το νέο του single με τίτλο «Φταίει» κάνει πρεμιέρα στο Οfficial Υoutube Channel του!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τι «Φταίει» για τον STAN Aντιπαριώτη, που μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά αυτή τη δουλειά. Το «Φταίει» κυκλοφορεί ήδη στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και σε όλα τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο!

«Φταίει, τι μου φταίει και θέλω ακόμα να σε δω…»

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Δεδεβέσης σκηνοθέτησαν και οπτικοποιήσαν το music video. Το κορίτσι του Greece’s Next Top Model με την ξεχωριστή ομορφιά, Μαριάννα Παινέση, πλαισιώνει τον STAN Αντιπαριώτη στα γυρίσματα του video clip, που έγιναν σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Μετά τις τελευταίες επιτυχίες του STAN Αντιπαριώτη, «Δε Με Ξέρεις» και «Ξημερώνει» με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τις υψηλές θέσεις που κατέκτησαν στα ραδιοφωνικά charts, είναι βέβαιο πως και το «Φταίει» θα κερδίσει μια θέση… στην καρδιά σας!