Ραλλία Χρηστίδου “Αυτό είναι το θέμα”

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ραλλία Χρηστίδου “Αυτό είναι το θέμα”

Η Ραλλία Χρηστίδου, με την αισθαντική, αυθεντική, μεστή φωνή της, έρχεται να μας ξεσηκώσει το φετινό καλοκαίρι με το νέο τραγούδι της «Αυτό Είναι Το Θέμα».

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ταλαντούχος Λεωνίδας Σώζος, με τον οποίο συνεργάζεται για τρίτη φορά μετά το «Ως το φεγγάρι να με πας» και το «Απόψε ζήτα μου ό, τι θες», που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό και παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αλλάζει δισκογραφική στέγη και επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια για εκείνη. Η Ραλλία Χρηστίδου συνεργάζεται ξανά με τη Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, στην οποία έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας της και κυκλοφόρησε τρία ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ και μία ζωντανή ηχογράφηση.

Δες, εγώ έχω ζωή μονάχα αν εσύ
Κυλάς μες στο δικό μου αίμα
Τέρμα, σου λέω αυτό είναι το θέμα

Ακούστε το εδώ

Παράλληλα, η Ραλλία Χρηστίδου πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με αφοσίωση και αγάπη στη μουσική και στο κοινό με μοναδικό σκοπό τη ψυχαγωγία και τη διασκέδασή του. Από αρχές Σεπτεμβρίου επιστρέφει στην Αθήνα και στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ