Συγκίνησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας: Η ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε μετά την παράστασή του στο θέατρο Παπάγου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συγκίνησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας: Η ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε μετά την παράστασή του στο θέατρο Παπάγου

Το Κηποθέατρο Παπάγου ήταν ο πρόσφατος εντός της Αττικής σταθμός της μεγάλης περιοδείας του Αλέξανδρου Τσουβέλα, με τίτλο «Best Of Summer Final».

Ο δημοφιλής κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, μετά το τέλος της παράστασής του, συγκίνησε τους θεατές που έκαναν άλλο ένα sold out, γεμίζοντας το χώρο του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τους αποχαιρετήσει το κοινό αφιέρωσε την εν λόγω παράσταση στον καλό του φίλο και συνάδελφο Κώστα Παπαγεωργίου, ο οποίος περνάει μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, που κατάγεται από την περιοχή του Χολαργού και στο παρελθόν έδινε πάντα το «παρών» στα φεστιβάλ της πόλης του, με Stand up Comedy και θεατρικές παραστάσεις.

Φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο Κώστας Παπαγεωργίου, που είχε ανθρώπους του στο χώρο, χωρίς βέβαια να το γνωρίζει ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, τον ευχαρίστησε δημόσια, με ανάρτηση που έκανε στο Facebook.