“Το ΄χει η καρδιά μου”: Το νέο τραγούδι της Ειρήνης Ντίσιου (video clip)

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο “Το ΄χει η καρδιά μου”: Το νέο τραγούδι της Ειρήνης Ντίσιου (video clip)

Σταθερά και ανοδικά, συνεχίζει τα μουσικά της βήματα στο πεντάγραμμο η Ειρήνη Ντίσιου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τις κριτικές, τόσο με τα τραγούδια της όσο και με τις νυχτερινές της εμφανίσεις.

«Για την ιστορία», όπως ήταν και ο τίτλος του προηγούμενου τραγουδιού της, που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, την Ειρήνη Ντίσιου, την γνωρίσαμε μέσα από τα συμμετοχή της στο «The Voice», που κατάφερε να ξεχωρίσει για τη φωνή της και το ταπεραμέντο της στην πίστα, με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της με τη Spicy Music, είναι το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Το χει η καρδιά μου», που μόλις κυκλοφόρησε και ήδη προκαλεί αίσθηση.

Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, η Ειρήνη Ντίσιου, δίνει όλο το ερμηνευτικό της είναι στο «Το ΄χει η καρδιά μου», ενώ το κομμάτι απογειώθηκε οπτικά, δια χειρός του μετρ των βιντεοκλίπ, Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.
Φανερά ανανεωμένη στο στιλ της και στην εμφάνισή της, την οποία και επιμελήθηκε στιλιστικά για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, ο Dennis Kolpodinos, ενώ το make up η Ελευθερία Σαββοπούλου, η Ειρήνη Ντίσιου, αποδεικνύει πώς το έχει η καρδιά της, και φωνή της, για να μας απασχολήσει μουσικά. Μετά από μία επιτυχημένη νυχτερινή σεζόν στο Voice της Βέροιας, σύντομα, έρχεται να πρωταγωνιστήσει και στη νυχτερινή ζωή της Λάρισας, στο «1000 χείλια»!
Απολαύστε την ολοκαίνουργια Ειρήνη Ντίσιου, στο «Το ΄χει η καρδιά μου», σε παραγωγή των Φώτη Μήτση, Γιάννη Φωτάκη και Μάνου Ρέπα, που κυκλοφορεί από την Spicy Music.