Το δυναμικό comeback του Κωνσταντίνου Γαλανού με ολοκαίνουργιο τραγούδι και ιδιαίτερο video clip

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το δυναμικό comeback του Κωνσταντίνου Γαλανού με ολοκαίνουργιο τραγούδι και ιδιαίτερο video clip

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, επιστρέφει ανανεωμένος, με καινούρια δισκογραφική στέγη και μία μεγάλη επιτυχία.

Πλέον ανήκει στην οικογένεια της Sonar Music και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του single, με φρέσκο αέρα και διαφορετικό ήχο.

Το τραγούδι τιτλοφορείται “Για Μια Ματιά” και πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, το οποίο φαίνεται ότι θα μας… ταρακουνήσει για τα καλά. Τη μουσική, τους στίχους και την ενορχήστρωσή του υπογράφει ο Κώστας Δουδουνής.

Το “Για Μια Ματιά” συνοδεύεται με ένα πολύ ωραίο video clip, σε σκηνοθεσία του dj Airth. Ο Κωνσταντίνος Γαλανός τραγουδάει “Για μια ματιά” στην εντυπωσιακή Νάνσυ Δρακούλη, η οποία σύμφωνα με το σενάριο του έχει κλέψει την καρδιά.

Αυτό το διάστημα ο Κωνσταντίνος Γαλανός εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Premiera στον Βόλο, όπου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή εκτοξεύει τη διασκέδαση στα ύψη, έχοντας στο πλευρό του την Ιουλία Καλλιμάνη.