Το νέο VideoClip του Σάκη Ρουβά για το single «Καλημέρα» μόλις κυκλοφόρησε!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το νέο VideoClip του Σάκη Ρουβά για το single «Καλημέρα» μόλις κυκλοφόρησε!

Το νέο VideoClip του Σάκη Ρουβά για το single «Καλημέρα» μόλις κυκλοφόρησε!

Δείτε το VideoClip Εδώ

Το τραγούδι, σε στίχους και σύνθεση των Arcade, εκφράζει όλους τους ανομολόγητους και κρυφούς έρωτες που κρατούν τις στιγμές ζωντανές, σαν ηλιαχτίδα του καλοκαιριού.

Ο Σάκης Ρουβάς, μέσα από την κινηματογραφική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα, ανακαλύπτει τις ομορφιές της Ίου, από την ανατολή του ήλιου έως το επιβλητικό ηλιοβασίλεμα, μέσα από ένα ονειρικό ταξίδι με αλληγορικούς συμβολισμούς για την αφοσίωση και τον ανομολόγητο έρωτα που ψάχνει δικαίωση. Με μια μινιμαλιστική αισθητική, το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά αναδεικνύει την μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού. Το απέραντο γαλάζιο και τα πύρινα ηλιοβασιλέματα του νησιού γίνονται το σκηνικό κάθε καλοκαιρινού έρωτα!

Το απολαυστικό hitsong που έχει κλέψει τις καρδιές των ακροατών αποθεώθηκε στο specialact του Σάκη στα MAD VMA2018 και βρέθηκε στα trendings του Youtube από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ευχαριστούμε τα brands Perrier, BepantholSun, adidas και την LuxurIOSislandExperience για την ευγενική χορηγία τους

Διαθέσιμοστο Official YouTube Channel, Sakis Rouvas

Για την Asset Ogilvy Entertainment
Η Asset Ogilvy Entertainment είναι ο ηγέτης στη διαχείριση δικαιωμάτων μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Συνεργάζεται αποκλειστικά με κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως η EuroleagueBasketball, η LaLiga και η Formula 1, και διαχειρίζεται περισσότερες από 1.500 ώρες κορυφαίου LIVE αθλητικού περιεχομένου το χρόνο. Στην πορεία της έχει δημιουργήσει και διαχειριστεί πληθώρα βραβευμένων αθλητικών χορηγιών και δράσεων για σημαντικούς πελάτες και brands. Πρόσφατα, επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στη διαχείριση της δημόσιας εικόνας & φήμης επιφανών προσωπικοτήτων. HAssetOgilvyEntertainment αποτελεί BusinessUnit της AssetOgilvyPublicRelations, της μεγαλύτερης εταιρείας δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://ogilvy.gr/asset-ogilvy-entertainment