«Όλα σου τα ‘δωσε ο Θεός»: Το τραγούδι του Λευτέρη Αδριανού ξεπέρασε τις 250.000 προβολές στο youtube

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Όλα σου τα ‘δωσε ο Θεός»: Το τραγούδι του Λευτέρη Αδριανού ξεπέρασε τις 250.000 προβολές στο youtube

Ο Λευτέρης Αδριανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η πορεία του άκρως ανοδική, γεγονός που τον έφερε σε μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Γοργόνες, Fix, Μαμούνια, Μούσες είναι μερικά από τα νυχτερινά κέντρα όπου κι εμφανίστηκε, πλάι σε ερμηνευτές όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Μαργαρίτης, Άντζελα Δημητρίου και άλλοι.

Ο ερωτικός τραγουδιστής έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στη δισκογραφία το 2011, με το τραγούδι «Τα ίδια», το οποίο υπέγραψαν ο Γιώργος Λεμπέσης σε μουσική, και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στον στίχο. Όντας πια αναγνωρίσιμος στην Θεσσαλονίκη, Ο Λευτέρης Αδριανός ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Κομοτηνή, Βόλος, Βέροια, Κοζάνη είναι μερικές από τις πόλεις όπου και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις του στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ρουμανία. Το Ισραήλ όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί άνετα ως δεύτερο καλλιτεχνικό σπίτι του Έλληνα τραγουδιστή, καθώς η αμέριστη αγάπη του κόσμου, είναι πηγή αμέτρητων εμφανίσεων τα τελευταία χρόνια.

Αυτό το διάστημα ο θεσσαλονικιός τραγουδιστής απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Όλα σου τα ‘δωσε ο Θεός», σε μουσική του Λευτέρη Αδριανού, στίχους Γιάννη Αργυρίου ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Βασίλης Λαμπριανός. Η κυκλοφορία ανήκει στην HEAVEN και παίζει τόσο στα ραδιόφωνα όσο και στις διαδικτυακές πλατφόρμες με άκρως θετικές εντυπώσεις. Παράλληλα ο νεαρός καλλιτέχνης εμφανίζεται στα Κουφάλια στην Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται αρχές του 2023 να κυκλοφορήσει και το νέο του κομμάτι αλλά και να έρθει στην Αθήνα για νέες προκλήσεις.

Ακούστε εδώ το κομμάτι και δείτε και το βίντεο κλιπ: