Η Ντίνα Νικολάου «πρωταγωνιστεί» στο Miraggio

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Ντίνα Νικολάου «πρωταγωνιστεί» στο Miraggio

Πίσω από ένα νόστιμο φαγητό υπάρχει πάντα ένας καλός chef με την ομάδα του, αλλά και, ένα σωστό concept. Στη νέα σεζόν, το Miraggio παρουσιάζει ένα πρότζεκτ, που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Miraggio Brand Chef, με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Ελληνίδα σεφ Ντίνα Νικολάου.
Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου στιλ, γεύσης και παρουσίασης των εστιατορίων αλλά και των μπαρ του Miraggio, το πρότζεκτ θα επηρεάσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, θα προωθήσει τη μοναδική Ελληνική Κουζίνα και θα συμβάλει στην καλύτερη διαδραστικότητα και επικοινωνία.

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται διαρκώς και οι απαιτήσεις των επισκεπτών γίνονται ολοένα και υψηλότερες.

Το Miraggio ξεκινά με την προσδοκία να αξιοποιήσει τα εποχικά, τοπικά προϊόντα αλλά και την υγιεινή διατροφή, δημιουργώντας πιάτα με την υπογραφή της Ντίνας Νικολάου, στοχεύοντας στην άψογη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών του.
Kύρια αποστολή του Brand Chef θα είναι η δημιουργία νέου μενού, αποκλειστικού για κάθε σημείο σίτισης, εκπαίδευση του προσωπικού, εποπτεία και πιο αυστηρός έλεγχος ποιότητας σε κάθε στάδιο του πρότζεκτ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στο Myrthia Thermal Spa και στις μαγειρικές παραδόσεις της Ελλάδος.

Όταν πρόκειται για την τέχνη της μαγειρικής, πρώτιστη σημασία έχει η προσωπικότητα του σεφ. Χάρη στην ξεχωριστή γοητεία, τους εκλεπτυσμένους τρόπους και τον υψηλό επαγγελματισμό της Ντίνας Νικολάου, τα εστιατόρια του Miraggio θα έρθουν πιο κοντά με τους επισκέπτες τους, ενώ θα μοιραστούν τα μυστικά της Haute Cuisine μέσω μιας σειράς μαγειρικών μαθημάτων, παρουσιάσεων σε μορφή βίντεο και των πρότζεκτ μέσω κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Εκτός αυτού, προγραμματίζονται επισκέψεις αστέρων μαγειρικής διεθνούς φήμης στο πλαίσιο του πρότζεκτ του Brand Chef για την κατοχύρωση του Miraggio ως μοναδικού γκουρμέ προορισμού.

**
Mε σπουδές στις μεγαλύτερες μαγειρικές σχολές του Παρισιού (“Le Cordon Bleu”, “Ritz Escoffier”, “Alain Ducasse formation”, “Lenotre”) αλλά και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε Ελλάδα και Γαλλία, η Ντίνα Νικολάου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό συνεργατών, συναδέλφων και πελατών. Το διάσημο εστιατόριο «Εvi Evane», που διατηρεί στο κέντρο του Παρισιού με την αδελφή της Μαρία Νικολάου, έχει αναγνωριστεί από τον Gilles Pudlowski, δημιουργό του γαλλικού οδηγού γαστρονομίας Pudlo Paris, ως το «Καλύτερο ξένο εστιατόριο του Παρισιού», προσφέροντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας αλλά και προωθώντας με κάθε τρόπο τα ελληνικά προϊόντα.
Για την Ντίνα Νικολάου, κάθε ελληνικό προϊόν, κάθε συνταγή που «μυρίζει» Ελλάδα, μεταφέρει ένα κομμάτι ιστορίας και πολιτισμού της χώρας μας. Οι συνταγές της είναι μπολιασμένες με τον ελληνικό πολιτισμό, και ο αγώνας για την προώθησή τους, είναι στόχος ζωής!

**
Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα πολυλειτουργικό θέρετρο για όλη την οικογένεια, ένας μοναδικός προορισμός, που δημιουργήθηκε με αγάπη και σεβασμό στη φύση και όλους τους επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το Miraggio είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες των οικογενειών, προσφέροντας ατελείωτες ανέσεις για την κίνηση και χαλάρωση σε ένα από τα μεγαλύτερα SPA της Βόρειας Ελλάδας με την δικιά της γεωθερμική πηγή. Στο Miraggio Thermal Spa Resort προσφέρονται υπέροχη σειρά από χώρους κουζίνας, υπηρεσίες φαγητού και μπαρ. Αφήστε το κοσμοπολίτικο πνεύμα σας να απολαύσει αξέχαστες γεύσεις, είτε στον χώρο του ξενοδοχείου είτε στο δωμάτιό σας!

https://www.instagram.com/p/BuYafFlHVIw/